Pluspunten
Alleen maar positief, van shoppen tot de verpakking en verzending. Kom hier zéker terug!
VerbeterpuntenZelf ben ik niet zo weg van DPD omdat je bij hen nooit echt weet waar je aan toe bent en dpd ook minder representatief is. Dus wellicht te overwegen om gebruik te gaan maken van DHL, Post.nl of UPS
goede snelheid
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke website, goed prijs /product verhouding. Lage verzendkosten. Zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
reageren snel op de mail en leveren ook aan de kleine particulier en snel
Pluspunten
Goede producten, snel geleverd duidelijkheid over status bestelling
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goed geholpen, ondanks dat de bestelling niet op voorraad was. Ze belde om dit te melden, en ze boden me een alternatief aan, wat achteraf veel beter bij ons past. Heel fijn dat jullie mee denken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Open blik en gehoor inzake een misleiding
VerbeterpuntenIs al onderling afgehandeld
Pluspunten
Bestelde artikel was niet leverbaar, er werd meteen een mail gestuurd of een vervangend vergelijkbaar product in een andere kleur ook goed was. En wanneer anders het bestelde product wel weer leverbaar was. Prima communicatie!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
topservice, had een schenktuit nodig voor een jerrycan die ik nergens kon vinden Bij Jerrycanshop hebben ze me geholpen aan een passende en aangeboden om 'm eerst gratis te komen proberen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten kunnen vinden
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Supersnel en zoals het hoort!
De Scheper 253
5688HP Oirschot