Pluspunten
Snelle levering, duidelijkheid en mooie prijzen
Pluspunten
Overzichtelijke website/shop en snelle levering!
VerbeterpuntenErg hoge verzendkosten
Pluspunten
- zeer vriendelijke man die me te woord stond aan de telefoon !! - zeer snelle en correcte levering (daags na bestelling)
Pluspunten
top en vooral een snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Prompte levering
Pluspunten
Zeer makkelijk en snel te bestellen. Jerrycans zien er strak uit en zijn getest. Top!
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar, uitstekende service en communicatie. Lage verzendkosten.
VerbeterpuntenGratis verzendkosten vanaf een bepaalde prijs, €50?
Pluspunten
Snel geleverd alleen ik heb de verkeerde schenktuit (55mm) besteld ik moest de schenktuit (65mm) hebben dus ik heb er eigenlijk niks aan
Pluspunten
er ging iets mis met de betaling (ik betaalde 2 keer), jerrycanshop nam direct contact op en betaalden direct terug. keurig afgehandeld!
De Scheper 253
5688HP Oirschot