Verbeterpunten?
Pluspunten
Correcte afhandeling
VerbeterpuntenKan niet beter
Bij de verzendingen opletten dat het koeriersbedrijf het ook op de juiste plek aflevert. In dit geval betrof het een bedrijfsverzamelgebouw en werd het pakket afgegeven aan een ander bedrijf. Gelukkig is dit goed verlopen, maar voor hetzelfde geld was het pakket verdwenen bij een andere bedrijf en had er veel regelwerk plaats moeten vinden.
Pluspunten
Zeer snelle levering, website ook erg fiin, product info goed
Verbeterpuntenprijs kan nog iets scherper
Pluspunten
Goede info over status via e-mail
geen
Pluspunten
Top levering en top snelheid en correct !!!
Verpak spullen niet in alleen plastic wrap. De kranen kunnen zomaar kapot gaan tijdens transport en iedereen ziet wat er geleverd wordt. Slordig.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de manier waarop wij producten verzenden. Veel van onze bestellingen worden inderdaad in transparant wikkelfolie verzonden. De producten die we verkopen gaan gelukkig niet zomaar kapot, anders hadden we niet voor deze methode gekozen. Tevens is in wikkelfolie verpakken ook vervoerstechnisch efficiënter dan dozen omdat er bijna geen loze ruimte ontstaat. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan tijdens transport dan zullen we ten alle tijden een oplossing bieden. We zijn wel aan het overwegen om zwart wikkelfolie te gaan gebruiken omdat we vaker signalen ontvangen van klanten die liever niet hebben dat men de inhoud ziet van het pakket.
Pluspunten
Prima informatie /controle /waar het pakket zich bevind. En snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Mooi product tegen scherpe prijs
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een goed product tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenEen slechte ervaringen met de bezorger, dus met dpd....
De Scheper 253
5688HP Oirschot