Pluspunten
Groot asortiment
VerbeterpuntenSlechte koerier.
Pluspunten
Goede producten Snelle service
Koeriers zetten jullie postpakketten gewoon voor de deur
Pluspunten
Bestellen op rekening
Pluspunten
Men luistert goed naar de wensen van de klant en denkt mee om een zo goed mogelijke oplossing te vinden! Klasse!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering en snel antwoord bij probleem.
Pluspunten
Goede communicatie en makkelijk bestellen.
VerbeterpuntenAndere levarancier in dienst nemen, pakketbedrijf DPD is erg onbeschoft en dit heeft indirect invloed op Jerrycan Shop.
Pluspunten
In 1 keer goed! Precies wat ik zocht, kwaliteit voor een redelijke prijs.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Na problemen met de geleverde spullen is het uitstekend opgelost en heeft de webshop snel en adequaat gehandeld. ik zou hier zo weer kopen, dank!
Foto was (heel erg) anders dan de geleverde jerry can
Pluspunten
Snelle levering en een goede communicatie
VerbeterpuntenVerzendkosten
Pluspunten
Vlotte levering, prima prijs, goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen. Zo doorgaan.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenWe hebben de twee jerrycans in goede orde ontvangen maar helaas na het vullen van de beide jerrycans en het aandraaien van de kraantjes blijven de jerrycans lekken en kunnen we deze dus niet gebruiken.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben inmiddels contact met u gehad en het probleem naar tevredenheid verholpen. Omdat we het probleem inmiddels hebben verholpen zou het op prijs worden gesteld als u de beoordeling enigszins herziet. Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Ik had de jerrycan vrijdag besteld en heb hem uiteindelijk een paar dagen later gekregen. Op de website stond echter: voor 18.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Nou is dat voor mij op zich helemaal niet nodig, maar als je het zegt moet je het ook doen. Verder geen heel groot probleem hoor.
Pluspunten
Voordelig, snelle prettige afhandeling
Pluspunten
goede communicatie
VerbeterpuntenGeen trackingnummer gehad, dus kon niet gemakkelijk de zending volgen.
De Scheper 253
5688HP Oirschot