Pluspunten
Prima, snelle levering. Netjes verpakt. Goed product.
Pluspunten
geleverde versie komt niet overeen met afbeelding
Wil je jerrycans gebruiken voor benzine, maar helaas blijft het kraantje lekken als ik hem dicht doe!!
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat het kraantje van uw jerrycan lekt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en lossen we graag op. Neem hiervoor dan ook a.u.b. even contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Ze hebben een snelle levering en het product zat netjes verpakt
Pluspunten
Goede levertijd, redelijke prijzen.
VerbeterpuntenProduct wat ik had aangeschaft was niet juist afgebeeld op de productpagina en kreeg onjuiste details over het product.. Dit betreft de 5 liter jerrycan met kraan; De vorm van dit product wijkt af van de afbeelding op de productpagina, evenals de inhoudcapaciteit (werkelijke inhoud is 7,5 liter). Na aanvraag over de openingsgrootte van het product (38mm) bleek dit in werkelijkheid 30mm te zijn. Tevens lektte de 'Trechter met flexibele schenktuit' een beetje.
Pluspunten
VerbeterpuntenMijn pakket werd zo bij de buren afgegeven die zich voordeden of zij mij waren. Gelukkig zag ik DPD net en kon ik vragen of zij mijn pakket hadden, die ze dus net bij mijn buren hadden afgegeven. De track en trace service bij DPD werkte ook niet.
De Scheper 253
5688HP Oirschot