Pluspunten
Goede product informatie en zeer snelle levertijd!!
Pluspunten
Overzichtelijke shop, goede prijzen, snelle levering en correcte afhandeling. Top!
Pluspunten
correcte en vlotte levering
VerbeterpuntenAls Belgisch bedrijfje , ontvingen we geen factuur. Online is er geen mogelijkheid om het btw nummer in te voeren. Normaliter betalen we geen btw aan buitenlandse bedrijven (inter-communautair)
Pluspunten
Voordat we onze bestelling plaatsten, hadden we een productvraag. Tot onze verbazing ontvingen we al binnen het half uur een duidelijk antwoord. De daarop volgende bestelling werd keurig afgehandeld en de volgende dag afgeleverd. En bij controle (van het ontvangen artikel) bleek dat onze vraag nauwkeurig beantwoord was en de in het antwoord gegeven informatie helemaal correct was.
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden van het product.
VerbeterpuntenIk kreeg geen bevestigingsmail voor mijn bestelling. De bestelde items arriveerden echter wel tijdig en in zeer goede staat.
Bijgeleverde kraantjes beginnen na een tijdje te lekken !!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Snelle levering.
Verder nog geen ervaring met Jerrycan Shop. Verder dik tevreden over prijs en levering
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat de schenktuit lekt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we sturen graag een nieuwe schenktuit naar u toe. Neem hiervoor a.u.b. even contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
makkelijk om een keuze te maken via de website. super snelle levering en ook goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ruime aanbod en goede prijsstelling
De Scheper 253
5688HP Oirschot