Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit producten.
Pluspunten
Snelle respons op emails en zeer persoonlijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten
VerbeterpuntenAls op de website staat levertijd 1 dag, dan moet je niet na de bestelling een email sturen dat het niet op vooraad is en toch 1,5 weken duurt. De website moet dus up to date levertijden geven. en niet na bestelling wijzigen.
Pluspunten
Perfecte service, snelle en correcte levering
Pluspunten
VerbeterpuntenEen dopje van een paar gram en maar 30 cent opsturen in een doosje (verzending kostte dus meer dan 5 euro!) terwijl het ook in een envelop kan, geeft toch wel het gevoel bij de neus genomen te worden...
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling. Het klopt dat de verzendkosten voor een losse dop momenteel te hoog zijn. Ons webwinkelsysteem laat het momenteel nog niet toe om "brievenbuszendingen" tussen de bestellingen uit te filteren waardoor de standaard verzendkosten in rekening gebracht worden. Zodra een geschikte oplossing voorhanden is zullen we hier zeker werk van maken. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
vlug levering
Pluspunten
correcte afspraken snelle levering
Pluspunten
Ontzettend snelle levering, erg fijn. Tevens snelle reactie op mijn vraag/opmerking/klacht.
VerbeterpuntenAndere vervoersmaatschappij nemen, ze hebben mijn zending gewoon op de stoep bij de buren gezet ipv afgeleverd bij mij.
Pluspunten
klantvriedelijk
Verbeterpuntenop site had ik begrepen dat er een extra kraan geleverd zou worden bij de jerrycan met kraan maar de extra kraan heb ik niet gekregen.
Pluspunten
netjes eem mail gekregen dat het een dag later kwam goeie service
Pluspunten
Goede communicatie, mooi product
VerbeterpuntenNet niet mijn bestelling volledig op voorraad...
Pluspunten
Goed overzicht van producten en snelle levering
Pluspunten
Communiceert op een hele prettige wijze.
De Scheper 253
5688HP Oirschot