Pluspunten
snel geleverd
VerbeterpuntenTip: Op wijzen, dus tonen als bezoeker een keus maakt, dat er ook producten van hogere kwaliteit mogelijk zijn als deze voordelige Jerrycan wordt bekeken. Zag na bestellen pas dat een steviger kraan op een "losse" jerrycan ook mogelijk was geweest. Neemt niet weg prima jerrycans met kraan voor voordelige prijs.
Pluspunten
zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle levering
geen vragenlijst achteraf
Pluspunten
Veel keus, overzichtelijke website!
VerbeterpuntenVoor 17.00 besteld, helaas niet de volgende dag bezorgd! Maar misschien kwam dit omdat de volgende dag zaterdag was!
Pluspunten
licht, snelle levertijd. hulpzame medewerker (telefoon)
Verbeterpuntenwellicht kwalitatief betere draaidop
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering mogelijk.
Pluspunten
Snelle levertijd, goed verpakt en afspraken nagekomen.
VerbeterpuntenGeen.
gevraagde product was op voorraad, later weer niet, toen weer wel, uiteindelijk had de leverancier het niet verstuurd, waardoor de bestelling 2 weken later binnenkwam.Tip: wees precies en check uw voorraad
Pluspunten
Alles is positief, bestellen ging eenvoudig. De artikelen, de bezorging, alles een dikke 10.
De Scheper 253
5688HP Oirschot