Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Snelle bezorging, prijs
VerbeterpuntenKorting op verzendkosten, bv boven bepaald bedrag gratis verzenden.
Pluspunten
VerbeterpuntenSchenktuit paste niet 100% op de jerrycan. Hoop dat door de extra spanning in de toekomst de bevestiging van de dop van de jerrycan niet stuk gaat
Pluspunten
prijs kwaliteits verhouding = goed zeer snelle levering Produkten goed
VerbeterpuntenDe 5 literkan gaat erg zwaar open, en de schenktuit gaat er bijna helemaal niet op.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Verbeterpunten5 liter jerrycan met kraan voor levensmiddelen gekocht maar de kraan lekt (een beetje). Niet echt de bedoeling denk ik. Jammer, vandaar de minder goed quo****** voor kwaliteit en vakmanschap.
Pluspunten
Zaterdagmiddag besteld via internet en zou dinsdag geleverd worden , en inderdaad de producten werden netjes en goed verpakt afgeleverd door de bode !!!
geen
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenDe jerrycan lijkt niet op degene van de foto en hij lekt bij het kraantje en misschien bij de achterkant
Vervelend om te vernemen dat het ontvangen product niet op de foto lijkt, en het kraantje lekt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en misschien heeft u een verkeerde jerrycan ontvangen. Neem a.u.b. even contact op met onze klantenservice zodat we tot een oplossing kunnen komen.
De Scheper 253
5688HP Oirschot