Snelheid/Levertijd ,ook een bevestiging en mail wanneer geleverd wordt,ik maakte me op een gegeven ogenblik zorgen als ik niet word opgelicht.
Pluspunten
het product werd de eerste maal niet geleverd , na contact werd er zonder problemen een vervanging opgezonden . s'anderendaags werd het pakketje geleverd .
Verbeterpuntengeen , doe zo voort
Ook datgene leveren zoals afgebeeld op website, dan houd je klanten.
Pluspunten
TOP
Pluspunten
Direct actie na telefonische vraag. Prima service
Pluspunten
Goed overzicht van de producten en de voorwaarden Goede prijs Snelle levering
VerbeterpuntenWeinig informatie bij het product (bijv. Afmeting) Factuur in de email is wat jammer Geen datum op factuur! Prijzen staan ex op de site, en incl. op de factuur!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Goed en goedkoop. Wel excuses per mail voor de te late bezorging.
VerbeterpuntenVandaag besteld/morgen geleverd geld niet(altijd) We hadden Zondag besteld, werd Donderdagmiddag aangeleverd.
Pluspunten
Prima prijs en overzichtelijke website
VerbeterpuntenZondag besteld, maandag bericht dat het was verstuurd (ook op de site dinsdag als geschatte leverdatum). DPD had het vervolgens 2 dagen niet op de track & trace. Donderdagavond pas in huis. Helaas, want had het woensdagavond nodig. De webwinkel, dus prima service, maar keuze voor vervoerder vind ik niet verstandig (PostNL is toch de snelste als grootste).
wanneer men aangeeft dat het product de volgende dag bezorgd wordt moet men dat ook waarmaken al ligt het waarschijnlijk aan de bezorger en de kerstdrukte.Ook de track en trace geeft niets aan.
snellere levering, maar kan natuurlijk wegens omstandigheden niet op voorraad zijn?
Voor 21.00uur besteld de volgende dag in huis ?? Deze slogan ging bij mijn niet op . Donderdagavond om 20.30 besteld, Maandag om 10.00 in huis !! Dit kan misschien beter,of haal de slogan van je site.
Pluspunten
Betrouwbare
VerbeterpuntenBeter vermelden van artikelen diameter van de koppeling
Graag na komen wat er beloofd word
Pluspunten
Bijzonder snelle levering (binnen 24 uur) en goed verpakt. Heb alleen de punten beoordeeld die beoordeeld konden worden (nazorg & garantie of kennis & vakmanschap etc. zijn niet van toepassing).
Pluspunten
Snelle levering maar niet echt duidelijk wanneer het nou verzonden werdt of wanneer ze het op de post hebben gedaan maar wel gewoon netjes met 2 werkdagen binnen
Pluspunten
vlotte afhandeling ondanks problemen met voorraad. juiste informatie over verdere afhandeling na optreden probleem
VerbeterpuntenAfwijkende voorraad status eerder communiceren
de bestelling is nu tot op heden niet geleverd!!!!!!!
Pluspunten
gewoon prima
De Scheper 253
5688HP Oirschot