Pluspunten
VerbeterpuntenDe slang van de hevel pomp zat los
Pluspunten
Snel en correct geholpen
Pluspunten
VerbeterpuntenAlle 3 de jerrycans lekken water, heb nog geen tijd gehad om contact te nemen met het bedrijf maar ga dit zsm doen.
Excuses dat u 3 lekkende jerrycans hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet wat u van de jerrycans mag verwachten. Neem a.u.b. even contact op met onze klantenservice dan zullen we dit z.s.m. oplossen.
Kraantje in de afsluitdop bleek niet voorradig te zijn. Pas nadat ik had gebeld wist ik waarom mijn bestelling niet kwam. Een mailtje of telefoontje voorkomt ergernis.
Pluspunten
VerbeterpuntenJerrycan was niet verpakt. Vond ik zeer jammer
Pluspunten
Concurrenrende prijzen, duidelijke site, vlotte levering
VerbeterpuntenHelaas lekken de kraantjes van de jerrycans.
Pluspunten
Verbeterpuntenkwaliteit; de bestelde schenktuit voor stalen jeryycan lekt behoorlijk
Pluspunten
ik had een verkeerd adres met de juiste postcode opgegeven, Hier werd dezelfde dag nog voor gebeld, om te controleren waar het pakket heen moest, heel netjes!
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntennihil
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!!!
ongeveer 8 weken en 3 mailtjes later is de bestelling pas geleverd. het legergroen is eigenlijk gifgroen.(niet echt mooi achter op een legervoertuig). de buiten afmeting is ongeveer een centimeter te groot dan opgegeven door de uitwendige lasnaad waardoor de jerrycan niet in de houder past.
Excuses dat de bestelling zolang op zich heeft laten wachten, en de kleur van de jerrycan afwijkt. Wegens de overstap naar een andere fabrikant blijkt de kleur inderdaad af te wijken. Indien u de bestelling hierdoor wenst te retourneren neem dan a.u.b. even contact op met onze klantenservice.
Pluspunten
Klant vriendelijk
VerbeterpuntenBetere communicatie, bijv. Bevestiging van order. Eventueel niet op voorraad. Wanneer leveren Kortom een betere aftersales
Pluspunten
duidelijk en voordelig en dat het direct op rekening kan kopen.
Verbeterpuntenbetere info verstrekken als je op rekening koopt, ivm minimum te besteden bedrag.
Pluspunten
snelle levering en reactie op onvolledige aanvraag. Er werd binnen een half uur al contact met mij opgenomen voor de ontbrekende gegevens
De Scheper 253
5688HP Oirschot