Pluspunten
punctuele aflevering
Verbeterpuntenaflevertijd beter nakomen.
Pluspunten
Snelle levering (dag + 1)
VerbeterpuntenGeen reactie op klachtenmail van defect produkt (21/10/2013) Na telefonisch contact, onmiddelijk geholpen.
Excuses dat u niet direct een reactie hebt ontvangen op uw email. Volgens onze gegevens is het probleem inmiddels opgelost. Mochten we u nog van dienst kunnen zijn dan vernemen we het graag.
Pluspunten
erg snelle levering en verzendkosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verbeterpuntenbeter verpakken, trechter is gescheurd
Pluspunten
Makkelijke site, snelle levering, goede service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en zonder poespas geleverd!
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke website + afhandeling, strakke (goede) prijs.
Pluspunten
Goede spullen, redelijke prijs
VerbeterpuntenSnellere verzending
ik heb een trechter besteld en ik kreeg een trechter met een kapotte schenktuit
Excuses dat u een defecte trechter hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en lossen we graag op. Neem hiervoor a.u.b. even contact op met onze klantenservice.
Pluspunten
Mooie & makkelijke website. Dingen zijn goed te vinden.
VerbeterpuntenCommuniccatie en levertijden. Meer als 2 weken levertijd!!
Excuses dat uw bestelling zolang op zich heeft laten wachten. Vaak kunnen we binnen een dag bezorgen. Dat is dit keer helaas niet gelukt. Mocht u in de toekomst nog een bestelling plaatsen dan zullen we er alles aan doen om deze wel binnen een dag te bezorgen.
Pluspunten
erg snelle levering
Verbeterpuntengeen
Levering duurde 9 dagen, erg traag! Verder leveren jullie een schenktuit die niet goed op de betreffende stalen jerrycan past. Als ik deze erop doe dan kan ik hem niet goed klemmen en valt hij er zo vanaf bij het minste of geringste. Jammer dat dit dan toch aangeraden wordt! De jerrycan zelf is wel goed.
Pluspunten
Ik heb 1x wat besteld, producten werden goed geleverd. Heb verder geen klachten. Over de nazorg kan ik niets vertellen, heb er geen gebruik van gemaakt. Als ik volgende keer wat nodig heb, zal ik er zeker weer gebruik van maken.
Pluspunten
Snelle levering na bestelling. Kreeg gelijk bevestiging van de bestelling en werd op de hoogte gehouden als de bestelling verzonden werd.
Pluspunten
Snelle levering, contact gehad had vergetwn huisnummer door te geven er werd vanuit de webshop gebeld om te vragen welk huisnr. Verpakking iets minder maar toch goed aan gekomen.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
De Scheper 253