Pluspunten
prijs/snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg snele en goede levering
Pluspunten
Vind bijna alles positief Eén van de betere internetwinkels
VerbeterpuntenVerzending goed nazien op compleetheid. Word wel onmiddellijk rechtgezet na mailke
Pluspunten
VerbeterpuntenHet kraantje van de jerrycan is lek
Vervelend om te horen dat het kraantje van de jerrycan lekt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en lossen we graag op door een nieuw kraantje naar u te verzenden. Neem hier voor a.u.b. even contact op met onze klantenservice. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
waren wel behulpzaam aan de telefoon maar daar had ik helaas niets aan
Verbeterpuntenbestelling gedaan op maandag en betaald maar niet gekregen op dinsdag naar een mail en telefoontje ze waren me vergeten ,erg nalatig ze moeten beter kijken naar de bestellingen .
Excuses dat uw bestelling door een fout niet binnen de aangegeven levertijd is bezorgd. Volgens onze gegevens is de bestelling inmiddels geleverd. Mocht u in de toekomst nog een bestelling plaatsen dan zullen we er alles aan doen om de bestelling wel binnen een dag te bezorgen.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de levering en snelheid daarvan
maak de verzendkosten voor kleine afmetingen wat aantrekkelijker als een artikel in een enveloppe per brievenpost (max. 38 X 26,5 X 3,2 cm.) verstuurd kan worden.
Pluspunten
Vlotte levering, personeel staat vriendelijk te woord.
De Scheper 253
5688HP Oirschot