Pluspunten
Gewoon goed. Betalen en snel ontvangen. Geen gezeur. Zo als het hoort. Ga zo door.
Pluspunten
Werd meteen bericht dat de levertijd een dag langer was. Vervolgens goede afwikkeling.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Overzichtelijke website en zeer snelle levering.
Pluspunten
bijna alles is goed
Verbeterpuntenheb ik nog niet gevonden
Pluspunten
Heldere telefonische communicatie. Zeer ruime keuze, duidelijk ingedeeld op de website. Snelle en correcte ingepakte, aflevering. Volgens mij goede spullen, maar ik ben geen kenner. Ga zo door!
VerbeterpuntenGeen contact d.m.v. chatfunctie ... Misschien iets meer over jezelf vertellen of laten zien (foto van de zaak of persoon) op de website!
Pluspunten
onduidelijkheid over een afmeting van een kraan voor op een jerrycan maar uiteindelijk prima opgelost
Verbeterpuntenomschrijving van het desbetrefende product zou beter kunnen! laat een beetje op zic raden wat je krijgt gaat om de din kranen voor jerrycans
Pluspunten
Correct
De Scheper 253
5688HP Oirschot