Snel en goed

Doen wat ze zeggen, daar hou ik van!!

Goede service en snelle levering.

Producten werden snel en netjes verpakt geleverd.

Goede en snel levering

Eerste keer iets besteld bij jullie goede ervaring

Prima product, snelle levering

goede producten

Goede producten en snelle levering

Goede afhandeling van de bestelling

Website was makkelijk te begrijpen, levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden per mail.

Snel en met goede service

Goede informatie op de site. De snelheid die je van een webshop mag verwachten en goede service: ze sturen je een berichtje, indien je de bestelling afbreekt. Kun je deze later makkelijk weer oppakken.

Goede site overzicht, makkelijk te vinden en snel in huis

Goed dus, mar ik geef geen 10, 8 is het hoogste (met dank aan mijn leraar op de LTS) :-)

Gewoon goed

Zowel producten, verpakking als verzending prima in orde, niets op aan te merken.

lange wachttijd

in de beschrijving staat levering de volgende dag, in de praktijk is de wachttijd erg lang, 1,5 week

duidelijke korte lijnen en een goed product

Prima communicatie lijnen . Product goed verpakt en snel geleverd en degelijk. Dit is mijn tweede bestelling en kom tot dezelfde conclusie....Prima

Op een hele nette manier geholpen.

Het bleek dat het aantal jerrycans dat ik had besteld niet op voorraad waren door een fout in het systeem. Op het moment dat ze binnen waren heb ik ze afgehaald en extra jerrycans gratis meegekregen als compensatie. Zeer netjes afgehandeld dus.

Goedkope goede jerrycans snel thuisbezorgd

Veel verschillende typen en formaten jerrycans beschikbaar plus toebehoren. Verzonden via DPD, snel afgeleverd met een tijdslot en aanwijzingen (neerzetten) goed opgevolgd. Was netjes verpakt - doos precies op maat voor alle jerrycans en toebehoren. Goedkope jerrycans van goede kwaliteit!

Vlot en duidelijk, product voldoet aan de verwachting

Goede prijs- kwaliteit

Mooie set prijs, degelijk materiaal stalen jerrycan. Leuke kleuren.

Top product

20 liter jerrycan besteld.

It was a very good experience

I I ordered a jerrycan faucet, which was delivered on time and of good quality.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snel geleverd goede prijskwaliteit verhouding

Duidelijk en snelle levering!

Zie hierboven..

Spullen netjes geleverd

Het duurde even door de drukte maar de bestelde jerrycans voldoen prima .. helemaal top..

Niet correct.

Per 4 is de levering gratis met gietteut. Ik bestel 4x1 en dan verliest je de voordelen. Niet Correct.

Verzending duurd lang

Bestelling is al bijna een week onderweg , nog niks ontvangen

Goed, duidelijk, snel. Goed verpakt ook!

De Scheper 253

5688HP Oirschot