Pluspunten
Kreeg bij bezorging een gescheurde trechter. Na contact gehad te hebben, werd er gelijk een nieuwe toegestuurd. Perfect geregeld. Lekker snelle levertijd. Toppie hoor! K.Bons
Pluspunten
Snel adequaat
Pluspunten
Verbeterpuntenadvertentie prijs kwam niet overeen met de werkelijke prijs die ik uiteindelijk moedt betalen
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering
Pluspunten
Prima service en snellelevering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Geen klachten, dus goed!
VerbeterpuntenWij konden jullie totaal NIET traceren! Wel prima op tijd geleverd.
Pluspunten
Voordelig; snelle levertijd; keurige verpakking
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prijzen zijn zeer netjes, uitgebreide keuze.
Verbeterpuntenals iets niet leverbaar is, staat dit niet op de website en word je niet op de hoogte gebracht. moest er zelf achteraan waardoor ik uiteindelijk een andere jerrycan kon bestellen.
Was wat onduidelijk wanneer het pakket verzonden werd, en daarmee wanneer het zou aankomen. Was uiteindelijk wel snel geleverd, wel een dag later dan verwacht.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
Pluspunten
Snel handelen bij niet voed product, zeer snel omgeruild.
Pluspunten
Eigenlijk alles prima in orde, met uitzondering van de levertijd / communicatie over de levertijd. Prijs is goed (maar kan wat scherper), kwaliteit is prima, personeel staat je uitstekend te woord en komt beloften na. Absoluut positief - aanrader!
VerbeterpuntenHoe kan het ook anders: verbeter de levering en de communicatie over de levering.
De Scheper 253
5688HP Oirschot