Pluspunten
Bestelling kon snel worden omgezet in afhalen en men was vriendelijk en accuraat.
VerbeterpuntenLevertijd was 2-3 werkdagen, op dag 4 ben ik het zelf gaan ophalen bij de shop. Wanneer zoiets gemeldt wordt, verwacht ik wel dat het product ook binnen die tijd komt. Dat was jammer.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijke website
VerbeterpuntenBetaling enkel mogelijk via overschrijving en niet via bv. Ogone. Redelijk hoge verzendkosten naar België.
Pluspunten
Ik wacht al een week op mijn bestelling. Service desk gebeld en werd verteld dat het onderweg was. Email gestuurd en geen terugkoppeling gehad.
Pluspunten
Goede Service. Vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Verbeterpuntenik mis 1 pennetje om de jerry can dop te vergrendelen
Pluspunten
Mocht verkeerd gestuurd product houden.
VerbeterpuntenJuiste product toesturen
Pluspunten
makelijk en snel bezorgd
Verbeterpuntenvoor mij nvt
slechte verzending ,niet aankomen 2 keer 1 keer niet compleet , wel altijd goed gekomen
Pluspunten
Snelle levering, mooi product. Aanbevelingswaardig
VerbeterpuntenAflevering hoeft niet persoonlijk.
De Scheper 253
5688HP Oirschot