Pluspunten
correcte afhandeling.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering van 2 jerrycans van 25 ltr tegen een scherpe prijs, en lage verzendkosten.
Pluspunten
Goede site
VerbeterpuntenReactie op mail laat
Pluspunten
Goed prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenEerste maal verkeerde jerrycans ontvangen, maar wel netjes en redelijk vlot de juiste jerrycans ontvangen. Verbeterpunt: juiste foto erop zetten. Kleurstelling (rood/zwart) van de foto is anders dan de ontvangen jerrycans (geel/zwart).
Pluspunten
Was prima. Geen opmerkingen. Als ik me eerder had gerealiseerd dat het bedrijf in Oirschot lag, was ik het product ws zelf komen halen, maar dat is verder geen punt.
Pluspunten
alles uitstekend
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit van producten zijn waardeloos
Wij betreuren het dat u de kwaliteit van onze producten als waardeloos ervaart. Het assortiment is met zorg geselecteerd en veel van onze klanten zijn juist erg tevreden met de kwaliteit. Indien u niet tevreden met de kwaliteit dan heeft u het recht de producten te retourneren en ontvangt u een terugbetaling. Mocht u de producten alsnog wensen te retourneren neem dan a.u.b. even contact op met onze klantenservice.
Pluspunten
Prima verpakt. Snel geleverd. Stevige jerrycans.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
verkeerde geleverd (10 liter ipv 5 liter) tegen de prijs van 5
Pluspunten
Uitstekende service, prima klantvriendelijkheid, goede service!!
Pluspunten
Prima zo.
VerbeterpuntenNet
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site
VerbeterpuntenLevertijd was niet duidelijk Reactie op mail is next businessday
De Scheper 253
5688HP Oirschot