Pluspunten
Beloven een groot assortiment
VerbeterpuntenRonduit slechte service! Levertijd 4-5 dagen, na ruim een week een mail dat alles verzonden is, na 10 dagen nog niets binnen. We wachten op enkele niet leverbare delen was het antwoord op mijn mail ,zal morgen verzonden worden Uiteindelijk na 2 weken de order alsnog geannuleerd en opnieuw besteld bij OVERTOOM. Volgende dag in huis!
Onze excuses dat we uw bestelling niet binnen afzienbare tijd hebben kunnen bezorgen. Het duurt normaliter niet zo lang voordat een bestelling geleverd wordt. Echter waren er dit keer problemen met de aanlevering van een nieuwe voorraad waardoor we uw bestelling niet tijdig hebben kunnen bezorgen. Mocht u in de toekomst nog een bestelling wensen te plaatsen dan zullen we er alles aan doen om deze zo snel als mogelijk te bezorgen.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering.
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenLevertijd verkorten door track & trace in de gaten te houden of men het product inderdaad ophaald en doorstuurd.. Wij deden dat en het product bleef dagen lang op dezelfde plaats liggen. Na er achteraan gebeld te hebben kwam er eindelijk schot in de zaak.
Pluspunten
Snelle levering!!!
Deksel iets te straks op jerrycan om makkelijk open te krijgen
Pluspunten
No-nonsense
Pluspunten
Makkelijke website, snelle levering
de levertijd mag wel sneller zijn ! het heeft alles bij alles vanaf het bestellen toch ong. een week geduurd voor dat ik het thuis had.
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
goede en snelle overzichtelijke site
Verbeterpuntenmisschien bij de afbeelding een maataanduiding zetten, is nu bij de verschillende maten niet duidelijk
Als een klant meerdere exemplaren van 1 product besteld en deze bij levering niet identiek blijken te zijn is dat niet netjes.of op z\'n minst dom.
Ik vermoed dat u twee producten van verschillende fabrikanten hebt ontvangen, en deze daarom niet volledig identiek zijn. Als u even contact opneemt met onze klantenservice zorgen we ervoor dat er alsnog twee identieke producten worden geleverd.
Pluspunten
Prima produkten
VerbeterpuntenEr werd een kraan bij geleverd ipv een vultuit, maar dit werd na een mailtje binnen 2 dagen rechtgezet. Dus prima oplossing, maar voorkomen is beter dan genezen, dus iets beter checken voor levering.
Pluspunten
Snelle afhandelling op bestelling en op gestuurde mail
VerbeterpuntenLevering door postbedrijf duurt lang
De Scheper 253
5688HP Oirschot