Jerrycan

Snelle levering en goed geïnformeerd. Het enige minpunt is dat deze een constructie fout heeft. Blazen onder de lak.

Goed geregeld

heel goed heel snel

heel goed heel snel

Goede kwaliteit

Door snelle levering en goede kwaliteit jerrycan verschillende keren een bestelling geplaatst. Kwaliteit en prijsverhouding komen zeer tot zijn recht.

De goederen zijn vlug en netjes geleverd geweest.

De goederen zijn vlug en netjes geleverd geweest.

Dik in orde

Snel geleverd.

De jerrycan is zoals beschreven; goede kwaliteit, lage prijs en snel bezorgd. Prima dus.

Hebben geholpen met het pakket boven water te halen. Bleek toch bij buren verder op te zijn die na het ontvangen van pakket vertrokken waren

Makkelijk besteld en de volgende dag in huis

goede kwaliteit en snel

Emmertjes 10 liter besteld. Keurig verpakt en binnen twee dagen gearriveerd. Prima product en prima service!

Prima gereld

Top gereld allemaal.

Jammer

Wel besteld, maar niets geleverd....

Mooie Jerrycans voor een goede prijs

Netjes op tijd en snel geleverd. Goed product. Tegen een eerlijke prijs.

perfekt en vlug afgeleverd

zeer degelijk en in gebruik om 3d filament rollen in te bewaren om zo vochtig filament te voorkomen

Veel besteld

Mijn ervaring is dat jullie een mail stuurde dat het niet bij aflever punt gebracht kon worden . En ik mocht kiezen op mijn thuis adres afgerekend kon worden dit was heel super

supersnelle levering

wij waren zeer verheugd over de supersnelle levering

Eerlijke zaak met een goede prijs . Bedankt.

Correct bedrijf!

Ondanks een akkefietje met GLS werd de jerrycan snel geleverd. De kwaliteit lijkt OK voor de prijs maar zal op termijn moeten blijken. Goede eerste indruk.

Goede producten

De benzine jerrycans zijn geweldig afsluitbaar. Je ruikt geen benzine. Snelle levering via DPD. Hier gaan we plezier aan beleven.

Top, snel en benaderbaar

Vlotte afhandeling!

Zoals het hoort!

Artikelen waren goed verpakt en alles was keurig op tijd geleverd!

Niet te weerstaan.

Goed.