Goed geregeld

Makkelijke website snel besteld snel geleverd

Snel, duidelijk en correct

Duidelijke bestel side en goed te volgen qua leveren en dat voor een goede prijs.

Netjes verpakt en de andere dag in huis. Super.

Jerrycan 30 liter

Een heel degelijke can Supersnelle levering En een goede kwaliteit prijs verhouding

Goed geholpen met goede spullen

Goede bakken kunnen kopen voor mijn kaasmaakhobby. Jerrycanshop bleek niet ver van mijn huis te zijn en de bakken waren op voorraad. Ik kon ze dezelfde middag al ophalen. Heel fijn en makkelijk!

Snelle en correcte service.

Komt alle belofte na. Binnen de 24 uur besteld en geleverd.

snel geleverd en goed product

Snelle correcte levering en scherpe prijs

Had bij nader inzien verkeerd vat besteld en hierover mail gestuurd. Binnen een werkdag opgelost en volgende dag correcte bestelling ontvangen.

Snelle levering nette prijzen

De door mij bestelde snelschenk jerrycans zijn dor jerrycanshop snel geleverd en van goede kwaliteit

Snel geleverd. Praktisch en handig voor mijn doel. Geen zware vloeibare zeep flessen meer tillen.

Snel, makkelijk en goede kwaliteit

Snel geleverd en de kwaliteit is wat je ervan verwacht. Helemaal top

Goed verpakt en snelle levering.

Mooie jerrycans, snel geleverd.

Supergoed

Snelle levering en goed product

top

Alles klopt gewoon. Ook afhalen prima geregeld!

Teleurstellend

Nee

Ruim voldoende

Tijdige levering en goed product.

Snel en goed

Goede prijs, goed product, snelle levering.

Echt leuk

Ik heb ze besteld via de site en het ging heel makkelijk. Ik vind ze super mooi. Het zijn nu 2 bloembakken geworden in de voortuin. Ben er erg blij mee.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering.

goed geholpen

Toplevering en snel

We hadden de jerrycans op korte termijn nodig en dat was prettig om te ervaren dat ze zeer snel en netjes zijn geleverd.

Bestellen en levering ging snel en efficiënt

TEVREDEN

correct afgehandeld