afspraak is afspraak

gewoon wat je beloofd,

Prima klantenservice!

Jerrycans zijn geen artikelen die ik regelmatig bestel. Mijn pakket was te groot voor ophalen op een DHL-punt. Maar na contact met de prima klantenservice heb ik mijn order iets verkleind. Snelle en complete levering!

Een perfecte online shop voor u spullen.

Na contact te hebben gehad mijn product besteld en kon het de volgende dag al ophalen zeer goede service en afhandeling top.

Kraantje geeft amper vloeistof door, jammer

De maat van de jerrycan 5 ltr is prima voor onze siroop bij de voetbal. Bij uitschenken via het kraantje (ook met de dop los) bleek dat er nauwelijks vloeistof door komt. Uitschenken via de dop is te lastig voor de kinderen tijdens de rust. Jammer.

Trage levering maar goede prijs

Besteld op 7 april maar geleverd op 11 april door DPD. Daarnaast stond mijn e-mail box vol met maar liefst 11 berichten van Jerrycanshop en van DPD. DE 20 liter jerrycan is prima hoewel de afsluiting is niet makkelijk te openen en sluiten.

prima spullen, prima prijs

Precies geleverd wat ik besteld had (10 jerrycans met wat doppen erbij). Goede kwaliteit, fijn kraantje. Alles schoon en netjes afgeleverd.

Goeie service & goed product

Transparante service met snelle levering.

slechte kwaliteit

De dop sluit niet goed af. Water loopt er gewoon uit.

Leider nicht zufrieden.

Ich hatte einen Verschluss für einen 20l-Benzinplastekanister M40 bestellt. Dieser [gelbe] passt aber leider nicht. Er sieht auch (anders als in Ebay [rot] abgebildet) aus. Ich muss ihn nun leider wegwerfen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prachtig product voor een eerlijke prijs en super snelle levering.

Kan niet beter!

Goede stevige emmers.

Goede stevige emmers voor het bewaren van meel en pitten. Doordat ze doorzichtig zijn zie ik gemakkelijk hoeveel er nog in voorraad is. Goed stapelbaar.

Alles goed geregeld

snel en goede service

deel van bestelling was niet geleverd. Éen mailtje was voldoende om het alsnog binnen een dag binnen te hebben. Top!

Alles TOP , danke .

Alles war bestens . Bestellung - Bezahlung - Lieferung. TOP Abwicklung . danke.

Super goede service.

Mijn bestelling is na een vertraging van DPD uiteindelijk aangekomen. Via de e-mail goed contact hierover gehad.

helemaal top

Zeer tevreden bedankt Jerrycanshop .

Fijn product, goed omschreven, snelle levering

Ik had emmers nodig met een bepaalde afmeting. Door de goede beschrijving vond ik precies war ik nodig had. De emmers zijn super snel geleverd. Zodat ik gelijk door kon waarvoor ik ze nodig had.

Snelle correcte levering voor een goede prijs

Snelle en correcte levering voor een goede prijs

Goed geregeld

Op tijd bezorgd.

Bijzonder slechte levering

Als je adverteerd met "vandaag besteld binnen 1-3 werkdagen inhuis" en vervolgens ben je 1,5 weken verder en ontvang je je bestelling pas. Dat is zeer slecht, dan moet je niet adverteren met "Snelle levering"

Mooie Jerrycans voor goede prijs

Ik heb gelijk 3 20 liter Jerrycans besteld en precies wat ik ervan verwacht had voor een goede prijs. Degelijk, gemakkelijk en grote inhoud geschikt voor vele vloeistoffen. Prima keuze als men kiest voor deze Jerrycan (s)

Conform afspraak geleverd

De Jerrycans zijn keurig conform de afspraak geleverd!

All went perfect. Good quality products.

The only bad part is that I ordered some wrong size caps, but, that was my mistake. Next time I will just bring the old one

Alles perfect geregeld.......kwaliteit

Alles perfect

Perfecte bestel- en bezorgervaring.

Bestellen van de gewenste producten ging prima via de webshop en tegen volgens mij ook een prima prijs. Bezorging ging ook vlot en goed.

De Scheper 253

5688HP Oirschot