Fijn contact.

Goede service, snelle levering.

Mijn klompen werden de volgende dag al bezorgd. Ze lopen heerlijk én zien er geweldig uit. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Mooi product, leuk verpakt en snel bezorgd!

Mooi product, leuk verpakt en snel bezorgd!

Snelle levering. Tulpen zien er mooi uit .

Comunicatie kan beter

Ze kwamen op tijd erg fijn

Geweldig!!!

Geweldig!!!

Snel geleverd, mooie tulpjes!

Zeer snel verzonden en volgende dag in huis. Leuke houten tulpjes om kado te geven in het buitenland!

Fijne klompen En een leuke attentie erbij

Klompen zitten prima

Nog nooit klompen gehad dus er was wat verwarring toen ze aankwamen. Na bevestiging van support dat alles zo hoort zeer tevreden.

waar blijft mijn bestelling

Na de bestelling niets meer gehoord, geen Track en Trace en geen reactie op mijn email om levering

Niet echt tevreden

Ik heb de tijgerprint klompen besteld,ze zitten heerlijk maar na 2 weken gaat de neus al lelijk worden en dof..dus ben er eigenlijk teleurgesteld in hoe snel ze lelijk worden..

Lopen heerlijk!

Voor mijn werk, super!

prima service!

bestellen gaat snel en eenvoudig, keus genoeg, binnen 2 dagen bezorgd.

Prima , snelle levering.

Door het bedrijf zelf snel opgestuurd. Alleen de bezorger zelf , melding dat het geleverd was, bleek niet zo te zijn. Kwam 2 uur later

Op tijd ontvangen

Helaas kan ik nog geen aanbeveling geven. Het is een kado voor mijn zoon en die is nog niet jarig.

goed service wat jullie velijnen

mooi product en zit prima

We hebben de houten tulpen besteld en zijn 100% tevreden. Ze zien er prachtig uit.

Goede ervaring

Via bol.com klompjes besteld voor kleindochter. Binnen de kortste keren werden ze geleverd en prima op de hoogte gehouden over de levering. Goede ervaring.

prima klompen

prima klompen en thuisbezorgd zoals vermeld op de site, gewoon helemaal goed!!

Niet Ontvangen

Ik heb mij bestelling NIET ontvangen

Ik heb mijn klompen nog niet ontvangen.

Heb de klompen afgelopen donderdag besteld, maar nu, maandag 1 juli, nog niet ontvangen.

Qualitativ prima klompen

Mooie klompen. Helaas was de wreef iets te krap voor de voeten van mijn man en moest ik de klompen terug sturen.

Betrouwbaar

Duidelijke website snelle bezorging