Top super snelle levering

Great experience

It was all very clear and fast. Very simple to order, very fast delivery. Good experience, excellent seller.

Snelle levering. Leuke kindersloffen.

Super goede ervaring met dit bedrijf. Ik had via de e-mail om maatadvies gevraagd en kreeg binnen een uur al antwoord op mijn e-mail. Daarna meteen besteld en mijn bestelling is de volgende dag al geleverd. En ze passen perfect. Ook leuk dat er een klein presentje bij zat. Super bedankt. Liefs, Melissa

Wij zijn super tevreden., dit bedrijf is een aanrader.

Snel gevonden op internet, eenvoudig te bestellen en betalen. Keurig verpakt en snel geleverd. Goede communicatie. Leuke klompen, onze zoon wil geen andere dan deze. Hij is er héél blij mee.

Leuk dat extra presentje

Heel tevreden over product en bezorging

De klompsloffen die ik - net voor 15.00 uur - bestelde, werden gelijk ingepakt en verzonden. De volgende dag had ik de bestelling in huis. Fantastisch!

Bestelde klompjes werden snel bezorgd!

Leuke klompjes, zeker de traditionele kleur. Gekocht in een klein maatje. Leuk om cadeau te geven. We kregen er nog een kleine verrassing bij

Ik heb een probleem de boog in het midden is veel te hoog moelijk om te dragen

Ik heb de probleem dat de vrijf te hoog is moeilijk om te drzgen

Helemaal top

Snelle levering en leuk artikel

In het weekend besteld, dinsdag bezorgd.

gemakkelijk

zoals het hoort!

Heel goede service

Ik had op zondagmiddag de verkeerde maat klompen besteld. Maandagochtend gebeld met de klantenservice, bestelling werd zonder problemen geannuleerd. Daarna juiste maat besteld met cadeauverpakking, was heel feestelijk ingepakt!

Lekkere warme pantoffels.

Ze blijven goed zitten aan je voeten en zijn lekker warm aan je voeten.

Prims service keurig op tijden precies wat ik wilde hebben

Snel geleverd, goeie kwaliteit

Supersnel en mooi

Het bestelproces is makkelijk, de levering supersnel en de klompen prachtig!

Goede leverancier

Goed product. Keurige levering

Snelle correcte levering

Snel geleverd zoals beloofd

Snel geleverd zoals beloofd. Klompen zijn mooi afgewerkt.

Prima klompen, retour betalen is vervelend

Ik heb klompen besteld. De levering ging vlot en goed. Daarvoor heb ik verzend kosten betaald. Echter waren de klompen te groot en wilde ik ze terugsturen voor ruil. Toen pas kwam ik erachter dat ik de kosten voor retourzending zelf moest betalen. Dat kostte me € 7,95. Dat maakt de klompen wel heel duur op deze manier. Op dit moment wacht ik op de nieuwe.

super

heb hier in het verleden al meer besteld helaas heb ik nu de verkeerde bestel ze komen retour verder succes met u bedrijf ga zo door

Mooie klompen. Snel geleverd.

Mooie klompen besteld en snel geleverd met een leuke sleutelhanger. En voor een prima prijs. Top.

Goed geregeld .

Fijn .

Top!!!

Hele fijne mooi klompen mogen ontvangen. Snelle verzending.