Beste Johan, Bedankt voor uw review. Helaas zijn het drukke tijden voor de pakketbezorgers tijdens de feestdagen. We geven 3-5 werkdagen aan voor levering naar België. Uw bestelling is nog binnen die termijn bezorgd gelukkig. Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Beste mevrouw Ferreira, We betreuren de situatie. Het pakketje zal ergens bezorgd zijn, we krijgen echter geen informatie waar dit dan moet zijn. Ik heb u zojuist hierover gemaild. We hopen dat u tevreden bent met de oplossing en wensen uw hond veel beterschap met het herstel! Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Originele beoordeling