Goedemorgen, Bedankt voor uw review! We proberen onze bestellingen zoveel mogelijk in brievenbusdoosjes te versturen, mits het past uiteraard. Grotere bestellingen gaan in een pakket. Als een brief versturen we onze medicijnen niet, omdat hiermee het risico op breuk veel groter is. Bestellingen vanaf €59 versturen we altijd gratis. We hopen op korte termijn onze bestelvoorwaarden te kunnen veranderen, waardoor er een grotere hoeveelheid medicijnen per keer besteld mag worden. Deze verandering heeft echter tijd nodig, we hopen dit snel te kunnen aanbieden! Uw bestelling van gisteren is weer onderweg en wordt hopelijk vandaag bezorgd. Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Beste mevrouw Grund, Fijn dat u uw bestelling snel in huis had! Als een bestelling in een brievenbusbox past, dan versturen we deze op die manier. Dat scheelt verpakkingsmateriaal en is ook nog duurzamer! Echter zijn sommige producten te hoog voor een brievenbusbox. Ze passen dan niet door de brievenbus. Dan worden ze alsnog in een pakket verstuurd. Dat is in uw geval ook zo geweest. Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets