Snelle en correcte levering

prima ervaring

veel tot alles kan, maar gelukkig wel volgens de regels..

Super goed!

Altijd goede service en vriendelijk !

Duurde best wel lang met bezorgen

Ruime keuze, maar na dat ik mijn bestelling had geplaatst duurde het 3 dagen eer het er was. Heb dit bij andere bedrijven nog niet mee gemaakt.

Alles snel, efficiënt en probleemloos :)

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

snel geleverd, maar priduct blijft maar in prijs stijgen

Snelle levering van veel producten

Goed bedrijf met snelle levering van gespecialiseerde producten

goede en snelle levering

Snelle levering, klasse product

Ik heb de synopet gekocht voor mijn hond die artrose heeft. Ik merk echt een mega groot verschil. Voorheen mankte hij veel, nu heeft hij zelfs zijn om te spelen!

Snelle levering top!

Zoals beloofd...

Snel de bestelde artikelen in huis. Mijn eerste ervaring met dit bedrijf, maar ga er zeker vaker bestellen.

prima levering

Prima! Geleverd met een verpakking die niet 10x zo groot is als de bestelling.

Voor 2e keer meer dan een week moeten wachten voordat pakket verzonden werd

Na een mail te sturen wordt het pakket wel verzonden. Aangezien dit al een 2e keer gebeurd zou je normaal meer verwachten van zo'n bedrijf. Maandelijks bestel ik voor genoeg geld.

zeer tevreden

vragen worden vriendelijk beantwoord en snelle levering

Zondag besteld woensdag in huis

Niet zo snel als beloofd.

we waren eens benieuwd of het verschil uitmaakte qua bedrag. En gingen op zoek naar de medicatie voor onze hond. pharmacy had deze goedkoper en op voorraad. De bestelling supersnel binnen. Dus mochten we weer wat nodig hebben. gaan we zeker kijken op pharmacy

Seamless ordering and delivered ahead of time.

Very good first experience without any dilemma. Highly recommend!

Verkeerd product geleverd maar binnen de kortste keren het goede toegestuurd gekregen

Makkelijk besteld en ontvangen.

Keurig verpakt, zag er prima uit. Vreemd dat er een avondlevering van was gemaakt. Daardoor moest ik het alsnog zelf ophalen.

Jullie hebben ons gered

Door omwegen toch via jullie het medicijn Pexion kunnen krijgen en net op tijd. Ik had nog 2 pilletjes en Pexion was overal uitverkocht. Jammer dat er niet in België mocht geleverd worden, maar we zijn eruit geraakt! Jullie hebben ons kleine teckel gered :-) Toppie!!

Gewoon goed

Snelle bestelling mogelijk, snelle levering

Goede producten, prima aanwijzingen op de website, snelle levering

Prettig bedrijf waar ik graag nog eens terug kom

Perfecte service

Aard en wijze van communiceren is duidelijk. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Ok

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!