Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niets op aan te merken,goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste bestelling bij dit bedrijf - vlot verlopen - tevreden.
Pluspunten
Heel snel antwoord op mail gekregen betreft een vraag
VerbeterpuntenKortere levertijd
Beste Heer/Mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback! We betreuren dat u lang op uw pakket heeft moeten wachten. Binnen Nederland verzenden wij onze pakketten met Post-NL. In alle overige landen verzorgt DHL het transport. Woont u buiten Nederland dan staat op de webshop aangegeven dat de verzending 3 tot 15 werkdagen kan duren. We zullen proberen de levertijden korten te maken in overleg met onze vervoerder. We hopen u snel weer te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Pharmacy4pets
Pluspunten
Heel betrouwbaar 100%
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het artikel is snel geleverd en betrouwbaar . en de kwaliteit is ook goed. wij zijn tevreden over het artikel wat we bestellen .
Pluspunten
Ik was hier een stuk goedkoper uit met product wat ik besteld had en ik vond het heel erg leuk dat er nog een verassing voor de kat bij zat .
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!