Pluspunten
Correct , snel
Pluspunten
Snoepje voor kat erbij. Top!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Fijn dat er een verrassing voor de hondjes bijzat!
Pluspunten
Fijn dat er een verrassing voor de hondjes bijzat!
Pluspunten
Snelhus
VerbeterpuntenPrijs nog aantrekkelijk maken
Beste Heer/Mevrouw, Ik dank u hartelijk voor uw feedback! Wij proberen onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Helaas kunnen wij daarom op dit moment verder niets aan onze prijzen veranderen. Onze excuses als de prijs van het door u gekochte product wat aan de hoge kant voor u ligt. Ik wens u nog een prettige dag en hoop u snel weer te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Pluspunten
Vriendelijk
Pluspunten
Wat betrouwbaarheid betreft en kwaliteit vertrouw ik erop dat jullie producten in orde zijn. Mijn omgeving vindt het geen goed idee om medicatie via internet aan te kopen.
Pluspunten
makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenlevertijd relatief lang, weinig info wanneer pakje vertrekt of wanneer is verpakt, enz
Beste Heer/Mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback! Wij proberen de kosten voor het verzenden zo laag mogelijk te houden. Daarom is het in sommige gevallen niet mogelijk het pakket te volgen. Echter is het een goede aanbeveling voor ons om de klant te laten weten wanneer het pakket ons magazijn verlaat. Ik dank u daarom ook hartelijk voor uw feedback en zal het verder intern gaan opnemen. Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Pluspunten
snel, voordelig en netjes geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Akke sdik in orde
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
veel keuze, duidelijke site, goede prijzen
Pluspunten
Ben zeer tevreden
VerbeterpuntenGeeb
Pluspunten
Communicatie en levering goed verlopen. Alles OK. Aan te raden !
Pluspunten
Stipt .nauwkeurig
VerbeterpuntenPrijs kan beter
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!