Pluspunten

Omdat onze medicijnen best prijzig zijn bestellen we altijd (meerdere keren per jaar) redelijk aansluitend op het laatste doosje. De laatste keer was de levering vertraagd waardoor ik de noodzakelijke medicijnen niet op tijd geleverd zou krijgen. Na een mailtje en aansluitende reactie werden de medicijnen de volgende dag door P4P zelf thuis gebracht. Geweldig.

een track and trace code meeleveren zodat je de bestelling kan volgen. En natuurlijk een voor mijzelf :-) iets eerder bestellen.... :-)

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Gisteren een bestelling gedaan in de webshop en vandaag al ontvangen! Ik was op zoek naar een veiligheidslampje voor tijdens het hardlopen, maar ik kon nergens een geschikt lampje vinden. In deze webshop een Orbiloc lampje gekocht om te proberen en het werkt perfect! Wellicht een tip voor anderen? Prijs was scherp, levering op tijd en productkwaliteit is goed. Tot de volgende keer dus!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter uitleg geven alvorens een bestelling aan te nemen. Wijzen op de voorwaarden en niet achteraf,en dan te horen krijgen dat je je geld kwijt bent.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede prijs geboden (echter artikel nooit ontvangen).

Nooit weer. Een bestelling gedaan vanwege de gunstige prijs. Bevestiging ontvangen. Daarna nooit meer iets vernomen. Gemaild en er achter aan gebeld. Blijkt achteraf een zeer duur servicenummer te zijn (0840039639) die ik een keer of 5 heb gebeld en waar, ook na inspreken voicemail, nooit een reactie op is gekomen. Zeer slordig en het dure telefoonnummer, waar van de prijs geen melding van wordt gemaakt, zie ik als pure oplichting.

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!