prima service en duidelijke informatie
Prima webshop en snelle levering.
Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn douchegoot. Niemand kon helpen zelf de leverancier niet. Toevallig hier terecht gekomen omdat hier het merk van mijn douchegoot word verkocht. Vriendelijke medewerker Lars stond mij netjes te woord en heeft mij uitstekend geholpen. Iedereen zei dat mijn douchegoot compleet moest vervangen worden terwijl ik alleen een rubberen ring nodig had die nergens los te bestellen is. Ik heb via Lars een nieuw doucheslot kunnen bestellen die past. Ik ben super tevreden met de service en binnen 2 dagen was de zending binnen.
Had een lekkage aan de JOB keukenkraan . Na het vervangen van de door u geleverde cartridge was het hele probleem verholpen! En dat voor een goedkope oplossing !
Ik bestel een overloopring wastafel, volgende dag al in huis. Dat is pas service!
goede ervaring, vriendelijk, behulpzaam. de bezorger echter heel slecht maar daar kan Welbie niks aan doen.
ik ben 3 uur bezig geweest om de juiste afvoerplug te vinden toen kwam ik welbie tegen met oude onderdelen en in 10 tellen had ik de juiste plug gevonden bedankt
Ik had een verkeerd haarfilter besteld die niet goed paste. Retour gestuurd en snel de juiste ontvangen. Vlotte communicatie met Lars.
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw review. Helaas heeft u een ADW-haarfilter aangezien voor een Wiesbaden-filter. Dit wordt in de omschrijving ook vermeld. Dit zijn hele andere filters en deze zal dan ook niet passen. Indien u een goed advies hierover wenst, mag u ons te allen tijde een foto sturen van uw huidige filter. Wij zullen u dan helpen aan het juiste product. Het ADW-filter mag u gerust retourneren. Team Welbie
Originele beoordeling
Het past niet. De maat wijkt af van het originele Wiesbaden haarfilter.
Via een telefoon gesprek uitgelegd wat het probleem was met ons inbouw toilet. Via een toegestuurde link precies de juiste onderdelen kunnen bestellen. Goede vlotte service. Top!
Wat een geweldige service bij dit bedrijf als je iets besteld, ik had niet gezien met bestellen dat ze dit niet deden verzenden, ik heb toen gebelt naar Welbie en zochten toen voor een oplossing en hebben het alsnog verzonden dat vind ik OP en TOP. Super goede service.
zeer goed en snel geleverd top
Snel en goed
gewoon zoals het hoort, dus 5 sterren
Snel geleverd, alleen 1 minpuntje! De bezorger had het gewoon recht voor de voordeur gezet dat iedereen het gewoon kon pakken!
Maandag bestellen dinsdag in huis
Tevreden!!
Kwaliteit is uitstekend, zeer goede werking 100% tevreden
Originele beoordeling
Kwaliteit is ver te zoeken met deze douch pakket , de koppelingen breken gewoon af als je ze met de hand aandraait Helaas, wel gemonteerd en van de oude nog wat overgezet want van de nieuwe was het stuk
Hele kleine bestelling, maar toch afgehandeld.
Perfect en snel geleverd.
Met de klantenservice samen uitgezocht welke onderdelen ik nodig had om het omstel van mijn Hotbath thermostatische douchekraan te vervangen want dit was niet geheel duidelijk. Bestelling voor 16 uur gedaan en volgende dag geleverd. Inbouwen van was wel een klusje maar alles werkt naar behoren.
Gemiddeld 2x per jaar plaats ik een bestelling, die altijd prima verloopt. Heldere website en communicatie en prima verloop van het bestelproces.
Dopjes voor de soft-close klep van het toilet besteld. Bijna nergens te vinden, maar wel bij Welbie. Snel en compleet geleverd. Gewoon zoals het hoort. Prijs is ook in orde.
Makkelijke website. concurrerende prijzen en bovenal lage verzendkosten, dit valt echt op. Hulde hiervoor!
Ouderwetse service en zeer klantgericht meedenken. Een 10 als waardering zeer verdiend! Na eerste bestelling de dag erop weer wat besteld en na een telefoontje werd er snel geschakeld zodat beide bestellingen in 1 pakketje werden bezorgd. Zonder erom gevraagd te hebben werd op eigen initiatief de teveel betaalde bezorgkosten direct geretourneerd op mijn rekening!
Originele beoordeling
Na eerste bestelling de dag erop weer wat besteld en na telefoontje werd snel geschakeld zodat beide bestellingen in 1 pakketje werden bezorgd. Wél jammer dat ze niet de bespaarde bezorgkosten retourneren
Beste Frans. Hartelijk dank voor uw review. Ik verwacht dat dit aan de aandacht is ontsnapt van de retourafdeling. Wij zullen ervoor zorgen, dat u de verzendkosten voor het brievenbuspakket vandaag van ons gecrediteerd krijgt. Team Welbie.