Goede info en snel geleverd

Vooraf juiste info gekregen over een onderdeel. Na levering bleek deze precies te passen. Snel geleverd.

Snel en zoals bestel

Eerste aankoop snel en als bestand Verzonden, zeer prettig contact

Zeer goed!

Geleverd wat is beloofd.

Ik heb nog niets ontvangen

Storing bij post nl Ik heb t brievenbus pakketje nog steeds niet ontvangen

Tevreden

Een snelle levering precies zoals op de website aangegeven. Betrouwbaar.

Het juiste product snel geleverd!

Het rubber van mijn Luca vloerwisser was versleten. Bij Welbie Sanitair heb ik een nieuw rubber gevonden. Het werd zeer snel geleverd! Wat een verschil als ik nu de douche vloer veeg!! De tegels zijn bijna droog. Had ik veel eerder moeten doen. En dat voor nog geen acht Euro!

Product goed, levertijd viel tegen.

Had het snel nodig maar duurde paar dagen langer dan verwacht.

Past precies en doet wat het moet doen

Het product past precies en doet wat het moet doen. Bedankt voor het snel versturen.

Nog niet ontvangen

Welke ervaring ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Dat u nog niets ontvangen hebt kan zeker kloppen. Dit artikel staat al enige tijd op nalevering zoals vermeldt bij het product op onze website. De verwachting is dat deze volgende week worden geleverd. Met vriendelijke groet, Team Welbie.

Superfijn

Top bedrijf en snelle levering.

Zeer tevreden over deze bestelling.

Bestelling plaatsen, bezorging en het artikel zelf was alles naar wens.

zeker een goed adres

Hele goede service bij de bestelling en klantcontact, helaas paar onderdelen ontbraken na ontvangst

Ik neem hierover vandaag contact op, maar bij het monteren van de nieuwe kraanonderdeln mistte paar ringetjes in het bestelde doesje. Loodgieter kon het werk hierdoor niet afmaken en moet hiervoor terugkomen. Verder hele goede service, maar dit is vervelend voor loodgieter en huurder die nog keer thuis moet blijven voor afmaken klus Ik ga ervan uit dat de rsterende onderdelen vlot worden nagestuurd.

Alles goed

goed contact met de verkoper. snelle levering, alle aankoop op 5

Snelle en juiste levering.

Goed en correct.

Snelle en adequate levering

Proces verliep uitstekend. Had nog een vraag over levering en werd supersnel beantwoord.

Prima en snel geregeld!

Snel en correct

Ik woon in Spanje en kan voor onderdelen van onze inbouwtoiletten in onze B&B alleen maar bij Welbie terecht. Altijd goede technische ondersteuning. Weten precies welk onderdeel ik moet hebben. Daarna snelle levering. Prima Lisette www.montbriobelvedere.com

Prima ring voor het beoogde doel.

Prima sluitring met bijpassende rubber ring. Advies; Een versie met wat grotere diameter kunnen maken/ leveren

Makkelijk bestelproces

Zeer goede helpdesk

Uitstekend ervaring met Welbi. Producten werden snel geleverd. Veel keuze op website en uitstekende helpdesk waar je goed en snel gehoord wordt. Verkeerd besteld product geroutineerd en binnen notime het geld weer op mijn rekening. Top bedrijf.

Good quality

Exactly what I was looking for. Arrived on time and was cheaper than other stores

Uitstekende service en advies

Heel fijn geholpen door Jørgen. Deskundig en enthousiast advies.

Snelle service. in de middag besteld volgende ochtend in huis. Tevens aantrekkelijk geprijsd,