Concurrerende prijs, vertraagde levering.

Revisieset voor toiletreservoir voor concurrerende prijs beschikbaar maar levering was niet de volgende dag maar duurder dag langer. Kan aan PostNL liggen maar de PostNL app gaf aan dat het pakket de volgende dag nog niet aangeleverd was.

Uitstekende dienst !

Correcte beschrijving van artikel en snel levering. Verdient een 10/10 nota !

Snel en goed

Snel en goed, niet meer en niet minder.

beloftes nagekomen

Goed afgeleverd

prima levering

Zoals beschrevenen op tijd geleverd.

De houder van de handdouche was gebroken. Ik kon hem op meerdere plaatsen vinden, maar Welbie was veruit de goedkoopste. Dus hier een nieuwe besteld welke snel werd geleverd

Duidelijkheid

Specifiek product bij andere aanbieders onduidelijk wat je dan koopt maar bij deze aanbieder duidelijke omschrijving inclusief maten en blijkt nu ook dat het past.

Makkelijk bestellen ebook snel geleverd. Prima service

Snelle levering en prima service

Klein onderdeel voor douchedeur besteld. Bij levering bleek dat er 2 dezelfde onderdelen in zaten i.p.v. 2 verschillende. Door Welbie direct gereageerd op mijn mail en direct aangeboden dat ze het ontbrekende onderdeel (incl. extra exemplaar zodat ik 2 complete sets kreeg) direct kosteloos zouden opsturen. Dit noem ik een uitstekende service. Mijn complimenten.

Geen gedoe. Het product dat ik besteld heb was precies wat ik nodig had.

product past niet

Voor mijn gevoel artikel past op een dunnere deur. geen gebruiksaanwijzing aanwezig. Miskoop

Prima product en alternatief.

Eenvoudig te vervangen en te monteren.

Prijs kwaliteit dik in orde

Prijs kwaliteit is het dik in orde. Gratis levering. Op de vooropgestelde datum geleverd Voor dezelfde bestelling moet bij andere leveranciers 12% meer betalen.

goede diensverlening

Na eerst telefonisch contact te hebben opgenomen i.v.m. het te bestellen item(voorradig),werd item gelijk verstuurd en na 2dagen geleverd(door uiteraard vertraging bij postNL) ,maar alles in goede staat en goed verpakt

Uitgebreid assortiment, vriendelijke en behulpzame medewerkers en snelle levering

Bij Welbie uiteindelijk een vervangend onderdeel voor mijn regendouche gevonden. Goed advies gekregen en snel geleverd. Top!

Magertjes

Verkeerde strip .we l 63 € voor betaald. Uiteindelijk maar pas gemaakt met hete föhn. Ook de aankondiging wanneer het geleverd werd onduidelijk. Wel een mail het is ingepakt , na enkele dagen lag het plotseling onder de carport.

Verlengstuk gekocht voor douchekop , erg blij mee en probleem opgelost .

Aankoopproces en bezorging 10+

Was supersnel. Alleen is hij jammergenoeg een fractie van een millimeter te groot

Exact wat ik nodig had en snel geleverd

Mijn eerste bestelling, die volgens de belofte van side goed is verlopen.

Mijn bestelling op de aangegeven datum / tijd geleverd.

Fijne Klantenservice

er waren wat vertragingen met de levering door de leveranciers aan Welbie, maar ik werd daar meteen over gemaild om te vragen of ik met de vertraging kon instemmen. Toen ik een tijd later vervolgens belde om te informeren naar het te leveren onderdeel werd ik heel erg klantvriendelijk en kundig geholpen , transparant en duidelijk - daar houd ik van

Super snelle service

Makkelijke website als je weet wat je moet hebben . En supersnel geleverd .

Prima product en heel snel geleverd!

De nieuwe strips zijn beter van kwaliteit dan die ik voorheen had. Ik ben er heel blij mee, zeker nu alles zo vlot en correct geleverd is.

Prima geleverd!

Snel geleverd,was even bang ivm zeer oude douchsifon of het artikel paste,maar dit paste precies top hoor!! Na de bestelling gedaan te hebben kreeg ik te horen en ik had een post.nl pakkenautomaat gekozen zo dat ik zelf wat makkelijker het pakket kon ophalen,maar helaas werd er later gemeld dat dit niet kon!! zal wel met een handtekening te maken hebben,dus dan moet je deze optie niet aanbieden was wel even zoeken waar dan wel het pakket op te halen was!Maar het atrikel was prima!

Top!!

Bestelling zou wat langer duren maar toch korter dan gedacht. Helaas was het onderdeel toch niet passend. Maar ook het terug sturen was geen probleem. En het geld snel en zonder problemen terug gestort.