Helemaal geweldig

Ik had maar een heel klein onderdeel nodig voor een douchecabine. Ik wist dat het uitverkocht was. Maar was er direkt iemand die toch nog eventjes de moeite nam om daadwerkelijk te kijken. En warempel ik kreeg in de avond nog een mailtje; we hebben er nog één?

Goede omschrijving van artikel. Snelle levering.

Gevonden wat ik nodig had

Prima winkel, snelle levering niks mis mee!

Prima zaak

Alles was goed, communicatie, prijs kwaliteit.

Helaas kan ik de radiatorknoppen niet plaatsen, omdat ze niet passen. Binnenkant is vierkant en bij mij rond met kartels. Maar toch snel ontvangen. Top !

Goed, snel en goede prijs

hele fijne nauwkeurige service

Ik wist niet goed welk onderdeel ik nodig had, maar met behulp van Welbie hebben ze me goed geholpen en snel verzonden.

Soepel en aandachtig!

Ging niet over veel geld maar wel over nauwkeurig vriendelijk en snel

Prima product en snelle levering

bestelling met betrokkenheid afgehandeld

Alles is naar wens verlopen.

Blij met het passende artikel

goed product

Onderdeel die we kregen was kapot en miste een attribuut……gelukkig reageerden ze hier goed op en hebben we een nieuwe ontvangen! Top!

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Perfect bedrijf

Goede telefonische uitleg. Prima levering.

Showerman SL

Excelente todo y el envio muy rapido,gracias por su atencio y rapidez. 10+++++

Snelle aflevering

Zeer snelle leveringen: Dag na de bestelling onderdelen al binnen. Ook erg goede service, wordt zeer goed geholpen met mijn vraag over een onderdeel.

Een vlotte correcte afhandeling .

Mijn bestelling kon niet tijdig geleverd worden , toen hebben ze contact opgenomen en mij eenvoorstel gedaan . Ofwel langer wachten of een terugbetaling uitvoeren. Ik heb voor het tweede gekozen uit tijdsgebrek en de terugbetaling is heel vlot en correct verlopen , mijn dank daarvoor .

Prima product

Product, is vlot verzonden... snel in huis. Blij mee!

Snel en correct geleverd

Als weer wat nodig hebt besteld ik het weer hier

Concurrerende prijs, vertraagde levering.

Revisieset voor toiletreservoir voor concurrerende prijs beschikbaar maar levering was niet de volgende dag maar duurder dag langer. Kan aan PostNL liggen maar de PostNL app gaf aan dat het pakket de volgende dag nog niet aangeleverd was.

Uitstekende dienst !

Correcte beschrijving van artikel en snel levering. Verdient een 10/10 nota !

Snel en goed

Snel en goed, niet meer en niet minder.

beloftes nagekomen

Goed afgeleverd