Kraan binnenwerk spom 120 vervangen door snelle levering. Werkt perfect.

Goedkoop, goed en snel.

Vervanging van een vlotter op internet gezocht. Bij jullie was het originele ding goedkoop en snel geleverd. TOP

Geen probleem

Alles volgens afspraak

Topservice

Alvorens te bestellen gebeld om te kijken of ik het juiste artikel op het oog had. De medewerkster ging de maar meten van het artikel zodat ik er zeker van kon zijn dat het paste. Chapaeau!

Goed advies en netjes verpakt geleverd

Plezierig contact gehad met de klantenservice omtrent een vraag mijnerzijds.

Vlotte levering, de transportkosten vond ik relatief duur, de twee zeer kleine en weinig wegende onderdelen zaten in een enveloppe en pasten in de brievenbus.

Goede snelle levering

Bezorgkosten 50 % van aanschafwaarde

Webshop met service alsof je in de winkel staat

Deze webshop gevonden bij het zoeken naar onderdelen voor een douchecabine. Juiste productcodes van de leverancier, Goed bereikbare klantenservice. Persoonlijke benadering, ik werd zelfs teruggebeld! Snelle levering. Klein verbeterpunt is altijd een foto bij het product afbeelden.

Correcte en snelle, verzorgde levering.

Correcte en snelle, verzorgde levering

Goed leverancier, verantwoordelijke klantenservice

Klantenservice is altijd beschikkebaar en snel reactie.

Vlotte levering

Makkelijk besteld en vlotte levering

Juiste product gevonden

Dankzij de duidelijke omschrijving van de maatvoering heb ik de juiste korfplug gevonden.

Snel

Topservice

Snelle. Levering, goede materialen

Snelle levering.

Snelle levering.

topservice.. alles op rolletjes verlopen

Vandaag besteld.. morgen in huis. En ook echt zo! Mooie prijs / snel geleverd.

Zeer prettige klantenservice

Gebeld voor onderdeel. Klantenservice heeft uitgebreid mee gezocht om er zeker van te zijn dat ik het goede onderdeel bestelde, terwijl onderdeel nog geen € 3,00 kostte. Levering door Post-NL duurde wel lang.

Prima, snelle snelle levering

Prima , prijs en snelle levering

zeer goede ervaring

het onderdeel wat ik nodig had was bij Welbie leverbaar, was op voorraad en was binnen drie dagen geleverd. Prima service!!

Goede winkel met ervaren personeel

Winkel met een groot assortiment. Personeel doet echt moeite om je te helpen. Denken ook mee over montage etc. Juiste onderdelen in de vorm van kranen en andere te vervangen onderdelen. Top !

Niets op aan te merken, prim Servië en schappelijke prijs

Ik heb een onderdeel voor de wasbak besteld. Kwam snel en was precies zoals omschreven. Goede en heldere communicatie.

goed, meedenken en prima aflevering.

een perfecte actie op vragen.

De bestelling werd geleverd volgens afspraak. Het product was precies zoals op de foto. De beschrijving duidelijk.

Was al een tijdje een bodemventiel aan het zoeken. Aangezien ik het type niet wist een mail met foto gestuurd. Zeer snel antwoord. Meteen besteld bij hun. Snel geleverd. Maar het belangrijkste hij past.

Tot nu toe: slecht.

Op de eerst vermelde afleverdatum werd niet geleverd maar de datum werd opgeschoven. Toen er daarna geleverd werd, was de verpakking en inhoud stuk. UPS heeft de levering direct weer mee terug genomen en tot nu toe heb ik nog niet gehoord, wanneer er nu wel geleverd wordt.