Pluspunten
Het product is heel goed. Het doet wat het belooft tot op de letter. Het is ook heel mooi. Iedereen in het gezin is er blij mee. En eindelijk is die oude, smerige schimmel douchemat de deur uit.
VerbeterpuntenDe gebruiksaanwijzing zegt dat er een tablet in de verpakking zit dat een doekje wordt na onderdompeling in de ontvetter. Feitelijk zat er een doekje in de verpakking, waarmee je de ontvetter kan aanbrengen. Prima, maar pas de gebruiksaanwijzing even aan. Vandaar "slechts" een 8 voor communicatie. Voorts vind ik het verzoek om het product te beoordelen veel te snel. Eerst moet het product verzonden en ontvangen worden, daarna aangebracht en minstens 24 uur drogen, daar maakt een wijs mens 36 van, en dan moet nog iedereen in huis het hebben beoordeeld. Geef het een week tijd. Tot slot is de doos waarin het product is verzonden veel te groot; dat moet beter kunnen.
Pluspunten
Pluspunten
Prima!!!!!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
alles dik ion orde, snel en correct!
Pluspunten
Supersnelle levering voor kwaliteit product
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Prima.
Pluspunten
Duidelijk en snel antwoord op vragen. Kennis van zaken. Zeer snel geleverd.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website, snelle en keurige levering
Pluspunten
Snelle levering. Op tijd melding van verzending. Product volledig als verwacht. Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
mee denkend
Pluspunten
Pluspunten
Prima kwaliteit, goed advies!!
Pluspunten
Zit nog te wachten op de nieuwe levering mijn product daar zat een kleine beschadiging op, na kontact meteen toegezegd dat ik een nieuwe toegestuurd krijg, verwacht hem vandaag binnen maar tot nu toe zeer te vreden over de gang van zaken Adwan Rommen