Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam
Pluspunten
Duidelijke communicatie en correcte afhandeling
VerbeterpuntenIk vond de prijs erg hoog.
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenAlles ok
Pluspunten
Perfect, erg goedkoop, supersnel geleverd en goed per mail op de hoogte gehouden. Gewoon zoals het hoort. De douchegoot stinkt niet meer na de nieuwe pakking!
Pluspunten
zeer vlotte levering, ik ben een tevreden klant!
Pluspunten
Duidelijke site, informatie staat allemaal duidelijk aangegeven. Email na bestelling is ook duidelijk.
Pluspunten
Prima communicatie over het afleverproces, stipte aflevering. En een goed product, ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
zie beoordeling
Pluspunten
Snelle levering,als enigste gevonden voor de specifiele onderdelen, nette prijzen, goede communicatie omtrent levering en hoe verpakt.
Pluspunten
doet wat het zegt duidelijkheid (via een apart mailtje) dat het product verstuurd is en dat het via de brievenbus gaat landen. handig!
Pluspunten
Het bedrijf zelf ken ik niet. Ik heb een onderdeel besteld voor in de badkamer. Perfecte kwaliteit en een supersnelle levering. Helemaal goed.
Pluspunten
Niets meer veranderen!
VerbeterpuntenMet alleen maar 10-en valt er niets te verbeteren!