Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
-Alle producten duidelijk in logische groepen geclassificeerd. -Producten aantrekkelijk geprijsd. -Duidelijke foto's van de producten
Verbeterpunten1) Als je na het plaatsen van een artikel in de "mand" terug naar verder winkelen gaat kom je niet terug van waar je vandaan komt, maar in het hoofd selectie scherm. Super lastig als je meerdere artikelen van de zelfde groep wilt bestellen. 2) De zoek selectie reageert vreemd. Geef je een zoekterm in dan verschijnt er toch van alles Niet duidelijk is hoe er geselecteerd wordt. 3) Tip sorteer de producten op zoekterm - relevantie of maak daar een extra keuze optie voor.
Pluspunten
snelle reactie op mijn vraag. snelle afhandeling en snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenVerkeerde onderdelen geleverd, reageren niet op watsapp!
Helaas hebben wij het onderdeel in de verkeerde maat gestuurd. Omdat wij in het weekend niet per whatsapp bereikbaar zijn, hebben we ook niet gelijk antwoord kunnen geven. Ondertussen is het probleem anders door u opgelost en het aankoopbedrag is door ons aan u retour betaald.
Pluspunten
duidelijke communicatie, snelle levering.
Pluspunten
Niets dan lovende woorden. Communicatie is meer dan perfect.
Pluspunten
Uitstekend & snel
VerbeterpuntenGewoon lekker verder doen!
Pluspunten
Contact gehad via de mail. Kreeg beide keren direct antwoord. Heel fijn
Pluspunten
Snelle levering en op voorraad hebben van de juiste artikelen die bij de meeste webshops niet ( meer) te krijgen zijn. En goede omschrijving van de maten van de artikelen op de website.
Levering duurde 2 dagen langer dan de website vermeld. En dit was juist de reden waarom ik voor deze webshop heb gekozen.
Goedemiddag, Vervelend dat het zo gelopen is, onze excuses dat uw bestelling te laat geleverd is| Wij hebben de bestelling op tijd verstuurd, en u daar ook een mail over gestuurd. Helaas is het i uw geval mis gegaan bij post.nl, 99% van de verstuurde orders komt op tijd, maar soms gaat ook daar iets mis, helaas.
Pluspunten
Keurig afgehandeld en volgens afspraak heel goed bezorgd.
Pluspunten
kwetsbaar produkt, maar perfect verpakt !
Pluspunten
Snelle reactie met de juiste oplossing
Pluspunten
dik tevreden
Verbeterpuntengeen
Positive
Thanks for this very quick and perfect transaction. Everything went fine, very fast delivery! Gladly more contacts.