Pluspunten
Voordelige prijzen. Snelle en correcte levering. Prima communicatie. Groot assortiment.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Snelle levering, alles volgens afspraak, gewoon goed!
Pluspunten
Zeer goede eerste ervaring
VerbeterpuntenGeen voor het moment
Pluspunten
Bereikbaar Meedenkend
VerbeterpuntenPrijsniveau ligt iets hoog voor sommige onderdelen die ik kocht.
tot op heden heb ik bestelling nog niet mogen ontvangen 8/10/18 mvg frans mercelis
Naar aanleiding van uw melding hebben wij contact opgenomen, de levertijd voor een postzending naar Belgie kan tot 5 dagen oplopen.Na contact met u blijkt het pakket alsnog te zijn ontvangen.
Wij hebben het artikel opnieuw verstuurd, geen contact meer met u gekregen. Wij nemen aan dat het zo op de juiste manier is afgehandeld. Met vriendelijke groet Welbie Sanitair.
Pluspunten
Nee
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
uit voorrraad snelle levering, top
Pluspunten
Alles is prima verlopen
VerbeterpuntenGa zo door