Plastic sleutel om filter in badkamerkraan te plaatsen is van matige kwaliteit.
Pluspunten
Met het invullen van de adresgegevens mijnerzijds per ongeluk een fout gemaakt waardoor de zending retour ging. Mail geschreven die zeer snel beantwoord werd en het pakket de opvolgende dag ontvangen.
Pluspunten
In goed overleg de geadviseerde producten snel geleverd
Pluspunten
Ik had om 15.55u besteld.. de volgende dag in huis. :)
Lagere verzendkosten bij kleine zendingen
Pluspunten
Netjes verpakt. Snel geleverd. Een aanrader.
Pluspunten
direct en netjes geholpen
Jammer dat u ontevreden bent! we hebben u 2 x een mail gestuurd, na het versturen van uw bestelling op 16 maart (op de dag van bestelling is de bestelling per post aan u verstuurd) en 2e keer als antwoord op uw vraag waar het artikel bleef. Wellicht in de spam of ongewenst mail terecht gekomen? De levertijd is helaas langer omdat het een bestelling naar België betreft, het trage werken van de Belgische post, dit geven wij ook aan op de website.
Pluspunten
Snel geleverd, makkelijk te bestellen, komen afspraken na!
Pluspunten
Snelle levering.