Pluspunten
Twee keer iets besteld. handig, duidelijk en snel geleverd.
De levering kwam één dag later dan toegezegd. De beoordeling werd al opgevraagd voordat de levering had plaatsgevonden.
Pluspunten
er wordt goed gecommuniceerd. Ook in het geval Welbie het niet bij het juiste eind heeft.
Pluspunten
Snelheid levering
Pluspunten
Snelle, duidelijke communicatie en levering. Top.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke productomschrijving, overzichtelijke website .
Pluspunten
Hadden wat ik nodig had, wat ik nergens anders kon vinden!
VerbeterpuntenWebsite niet makkelijk tegengekomen bij zoeken naar producten
Pluspunten
Had nog dingen op voorraad die ik nodig had terwijl een ander bedrijf en de leverancier dat niet hadden. Snel gereageerd en goed advies.
snellere levertijd. 10 dagen geleden besteld en heb in de tussentijd al 2x beoordelingformulier toegestuurd gekregen
Pluspunten
Netjes geleverd volgens bestelling.
Pluspunten
Snelle levering van kleine onderdelen
Pluspunten
Ben volop tevreden met mijn levering.
Pluspunten
snelle levering "TOPPIE ":-)
Pluspunten
Prima levertijd Correcte afhandeling Duidelijke faktuur Duidelijke WWW
Verbeterpunten-
Pluspunten
Eerste bestelling, bijzonder positieve ervaring! Ik blijf klant.