Oud spul snel in huis

Onderdelen voor toilet van bijna 30 jaar oud op voorraad en supersnel in huis.

Snelle en goede service

Snel en goed

Behulpzaam en deskundig

Zeer positief. Ga zo door!

Goede, zekere en snelle service

nvt

Super snelle levering

Haarvanger besteld

Leveren zoals afgesproken

Snel,goed en goede communicatie

Snelle levering en goed mailcontact

Moest een thermostaat hebben voor mijn kraan. Ff met hun gebeld of hij echt voorradig was. Hun hadden hem op voorraad en de dag erna al meteen geleverd Top

Snelle service maar slecht onderdeel

Ik heb een universele douchestang houder besteld. Het is van erg goedkoop plastic materiaal en bij het bevestigen viel het al uit elkaar. Jammer van de 10 euro die het gekost heeft. Nu moet ik alsnog op zoek naar iets anders.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, snel geleverd.rn goede telefonische hulp.

Vlotte levering

Goed product

Ok maar opgelet voor aantal

Product omschrijving klopt goed. Maar opgelet; foto op website toont 3 stuks waar je eigenlijk maar 1 stuk krijgt. Ik kwam dus bedrogen uit…

Besteld en volgende dag voordat ik de mail gehad had dat het klaar lag al afgehaald. Was geen probleem en dat was fijn want ik had het snel nodig!

Passend onderdeel van oude type WC

Mooi dat ook voor oudere types WC nog steeds onderdelen te krijgen zien. Hierdoor probleem weer opgelost

Produit conforme

Bonne prestation et livraison parfaite

Netjes en snel geleverd

Vandaag bestellen en morgen in huis. Doen wat ze zeggen

Goede website en snel geleverd

Alleen maar Positieve ervaring.

Alleen de kosten voor het opsturen vielen mij een beetje tegen!!!!!!

Good

everything went good.

Slecht

Kan maar geen verbinding krijgen met internet en na meerdere malen bellen kreeg ik de verkeerd persoon. Er zou terug gebeld worden en ook dat gebeurde niet.

Mijn materiaal was netjes bezorgd. Ik dacht dat het niet meer te krijgen was . Het binnen werk en voor paneel toilet. .was heel blij mee ..

Groot assortiment

Snelle levering volgens afspraak

Fijn bedrijf met uitstekende service

Ondanks dat mijn bestelling een minibestellinkje was is die keurig en snel afgehandeld. Ik zou willen dat het overal zo gaat

Juiste artikel werd snel geleverd

eenvoudig en snel geleverd