Grote doos voor kleine levering + hoge transportkosten
Pluspunten
Ik was bij Welbie om een besteld onderdeel voor de Geberit Aquaclean 4000 op te halen, een demper voor de toiletbril. Beide medewerkers aan de balie hebben alle moeite voor mij gedaan om uit te zoeken hoe ik zelf de demper kan vervangen (info op internet maar dat was er niet! Ik kreeg toen uitleg bij het showmodel.) Dankzij het goede advies is het mij gelukt het onderdeel te vervangen waardoor ik de reparatie via een servicedienst niet nodig had. Een besparing tussen 90 en 120 Euro! Nogmaals dus veel dank voor het deskundige en vriendelijke advies!
Pluspunten
goede communicatie. Doen wat ze beloven!
Pluspunten
Vriendelijke mensen die direct voor je klaarstaan om te helpen. Wensen en behoeftes van de klant staat bovenaan
VerbeterpuntenNiet ervaart
Pluspunten
Erg klantvriendelijk!
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voordat ik bestelde eerst nog een vraag over het product gesteld. Deze is direct en prima beantwoord (kennis van zaken). Ook de communicatie NA de bestelling was prettig en verliep fijn. Een tevreden klant, januari 2017.
Pluspunten
Duidelijke uitleg Snelle levering
Pluspunten
prima verpakt
VerbeterpuntenLaat weten wanneer het pakje op de post gaat.
Pluspunten
Gewoon alles volgens verwachting verlopen, duidelijke communicatie en snelle levering
Verbeterpuntenzou het niet weten
De verzendkosten zijn giga hoog.
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
Goede overzichtige website .snelle service en vandaag besteld de volgende dag in huis. Super webwinkel.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.