Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteit en snel .
Website up to date maken. Er stond dat dat dit product niet voorradig was en pas in febr geleverd zou worden.
Bedankt voor uw opmerking, we hebben dit gelijk gewijzigd!
Pluspunten
Verrast door het uitgebreide aanbod
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Reeds meerdere keren zaken gedaan , heel positief , weten waar men over praat , denken mee en komen de afspraken na
VerbeterpuntenBreder assortiment in webshop
Pluspunten
goede service snelle verzending
Pluspunten
prima bedrijf
Verbeterpuntenniet nodig is oke
Pluspunten
Bestellen en levering ging soepel.
Pluspunten
Goede producten voor een veel lagere prijs dan bij de reguliere bouwmarkten.
VerbeterpuntenMisschien een kijken naar de hoogte van de verzendkosten
Pluspunten
Geode communicatie en betrouwbaar
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden
Pluspunten
Service van een hoog niveau, correcte afhandeling. Men gaat zover dat er ook oplossingen gezocht worden met producten die nog niet in de onlineshop aanwezig waren. In een woord TOP
Pluspunten
Duidelijke communicatie, en stipt op tijd geleverd volgens afspraak via mail.
Pluspunten
Zeer duidelijke website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel onderdelen van verschillende merken. Als 1 van de weinige die losse onderdelen levert.