Pluspunten
Prima product wat lastig is om ergens anders te krijgen.
VerbeterpuntenSnellere verzending, of betere informatie daarover.
Pluspunten
prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenwebsite zou iets overzichtelijker kunnen. (maar is nu ook prima hoor)
Voorraad beter bijhouden.
Pluspunten
Helder en duidelijke website Vond precies wat ik zocht.
Pluspunten
Behulpzaam bij het zoeken naar Sealskin onderdeel Snelle reactie Snelle levering
VerbeterpuntenGeen C Ga zo voort!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle,degelijke levering. strips waren zeer goed verpakt.
Pluspunten
Snelheid van aflevering
Pluspunten
Goede technische kennis, zeer bekwaam, goede prijzen.
VerbeterpuntenHoewel ik het zeer snel nodig had duurde de levering twee dagen met postnl, dit kan natuurlijk aan postnl liggen maar ook door het late aanleveren van bedrijf. Laat het in het midden.
Pluspunten
scherpe prijs
Pluspunten
ik ben erg tevreden, de materialen had ik snel, wel een verkeerd onderdeel, maar heb daar het geld retour voor gekregen, terwijl de spullen mocht houden. toppie
Pluspunten
Sneller geleverd dan beloofd. Goed te woord gestaan via de email
Pluspunten
Vlotte en snelle levering en in 1x goed !! prijs kwaliteit = goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk, behulpzaam en efficiënt.
VerbeterpuntenKan niet beter.
Pluspunten
Makkelijk om er te bestellen
VerbeterpuntenDe Nederlandsetaal kan iets beter.
Pluspunten
snel geleverd alles prima.