Juiste artikel werd snel geleverd

eenvoudig en snel geleverd

Ok

Ok

Gewldig

Super makkelijke site. Snel geleverd.

Acvurate levering

Heel goed dat ook delen van het scharnier los te bestellen zijn.

netjes verzogd en snel

telefonisch goed en duidelijk te woord gestaan.

Super gewoon

Het verlengstukje voor de handdouche is perfect, simpel tussen slang en douchekop draaien en de douche straalt verder van de muur weg. Nu kan ik eindelijk in het midden van mijn grote douche staan.

Top geregeld.

Onderdelen besteld van douchedeur 25 jaar oud en toch nog leverbaar. Maak je niet vaak meer mee.

Super goed geholpen

Mijn bestelling heb ik op tijd en goed verpakt ontvangen. Het artikel heb ik retour moeten zenden omdat ik een fout gemaakt had in de maatvoering. De retourzending is uitermate correct afgehandeld. Binnen de gestelde tijd van 7 dagen stond het geld weer op mijn bankrekening.

Goed, maar verzending kan beter

Als verzendadres werd een POST-NL punt gekozen. Doch in de bevestiging van de bestelling stond als verzendadres een copy van het factuuradres. Voor het overige zijn de prijzen aan de hoge kant. Communicatie is redelijk.

8 meter uponor 14mm snel geleverd!

Het bestellen via de site gaat erg makkelijk ook per meter te bestellen!

heel degelijk materiaal

Prachtige winkel met heel goede materialen. Alleen spijtig dat de transportkosten zo hoog zijn voor levering in België, anders zou ik er meer bestellen.

Correct en snel geleverd

Ik kon goed het juiste onderdeel vinden voor mijn bad en deze is vlot geleverd. De badstop werkt goed, naar tevredenheid. Betrouwbaar en geen klachten.

Vlotte levering

de juiste onderdelen geleverd

Besteld: onderdelen voor een Hans Grohe kraan i.v.m. water lekkage. Snel de juiste onderdelen ontvangen: lekkage opgelost.

Hartstikke goed

Goede info, snelle levering,prima product tegen redelijke prijs.

Snel correct geleverd. Prima product.

Zie boven

SUPER

Bij Welbie was het artikel snel gevonden dat ik nodig had, besteld in de middag en volgende dag keurig afgeleverd door Post.nl . Gewoon erg tevreden !

Heel Goed

Op tijd en juiste onderdeel bezorgd

Positieve ervaring mee gehad.

Ik kende de firma niet maar werd erop geattendeerd en heb daar hetgeen kunnen bestellen wat ik nodig had. Ik heb het ook op tijd en netjes geleverd gekregen.

Prima, snel!

Duidelijke site, snelle levering, degelijk product.

Prima service en helpend bij benodigde onderdelen Hotbath

Na bezoek aan de winkel voor onderdelen van de Hotbath kranen waren enkele onderdelen niet voorradig. De medewerker in de winkel heeft dit onderdeel besteld en bericht zodra binnen. De onderdelen waren vervolgens online te bestellen en 1 dag later al binnen.

snelle levering en juiste maten van besteld artikel

in de winkel was een verlengstuk van de handdouche niet meer verkrijgbaar. Wel via de website, hulde.