Pluspunten
Snelle service en kwaliteit
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snel en netjes verpakt geleverd.
Verbeterpunten1 lekstrip was net wat korter/scheef afgesneden, waardoor er 1 net iets te lang en 1 net iets tekort was.
Goedemiddag, Om dit op te lossen, willen we u graag voor de te korte strip een nieuwe strip toesturen. De strips zijn altijd wat langer dan de opgegeven maat en dienen zelf op op maat geknipt of gesneden te worden. Ik wacht op uw reactie.
Pluspunten
Goede website en originele onderdelen.
Pluspunten
Betrouwbaar en snelle leertijd Geen hoge verzendkosten !
Pluspunten
Goede prijs. Snelle levering!
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
- Snelle en goede afhandeling - Degelijke verpakking -Tijdstip aflevering goed te volgen - In vergelijking met een andere leverancier redelijke prijs
Verbeterpunten?
Pluspunten
VerbeterpuntenVeel betere service bieden bij terug gave product. Eindeloos geneuzel over het hebben van de originele verpakking en het al getest hebben van het product. Vertel mij hoe je een raamwisser van maar liefst €65,00 kan beoordelen zonder deze te testen. Zeemt dus voor geen meter !!! Product is duur zeemt slecht en is zwaar in de hand.
Pluspunten
Was netjes verpakt.
Pluspunten
juiste product
Ik zocht een verlengstuk van een handdouche. Via jullie website kon ik die niet vinden. Dank zij google wel....
Pluspunten
Zie boven