Pluspunten
Duidelijkheid, snelle levertijd.
Verbeterpuntenprodukt is niet op afleveradres geleverd, maar op faktuuradres.
Pluspunten
- Veel goedkoper dan een Gamma of Praxis - Zeer snelle en goede levering - Goede overzichtelijke webshop
Verbeterpunten- Geen
Pluspunten
Email met tracking info klopte Zaken geleverd die besteld waren en ook afgeleverd op de volgende dag: precies goed.
Pluspunten
Zeer tevreden over dit bedrijf!
Pluspunten
wij zijn blij dat er zo snel en juist werd gereageerd. DAt hebben wij in deze branche wel eens anders meegemaakt
Pluspunten
Zeer prettig dat er iemand met me heeft meegedacht. Zelf had ik een verkeerd type leiding gekozen en werd netjes gebeld of het wel klopte dat ik een leiding met koppelingen had besteld die niet op elkaar pasten. Lang geleden dat ik ergens heb besteld waar mensen met je meedenken. Top!
Pluspunten
Snelle en correcte levering bedankt en zeer tit een volgende keer
Pluspunten
duidelijke webshop (ook voor een leek), goede prijs, pakket te volgen via track & trace
VerbeterpuntenProduct was volgens webshop op voorraad en mits voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling was op vrijdag nog (net) voor 16.00 uur, maar werd helaas pas op maandag verzonden en kwam dus op dinsdag binnen.
Allereerst onze excusses dat u de bestelling te laat heeft ontvangen. Na overleg met de webbouwer blijkt dat er enige vertraging kan zitten tussen het moment van uw bestelling en het moment dat de order er bij ons uit rolt in het systeem. Wij moeten dit tijdstip aanhouden om de orders op tijd te kunnen verwerken. Dit is nog niet eerder naar buiten gekomen, we gaan dit in het systeem veranderen en hier rekening mee houden. Bedankt voor uw opmerking.
Pluspunten
Snelle levering. Prijs artikelen is scherp
VerbeterpuntenBezorgkosten wat aan de hoge kant.
Pluspunten
Supersnelle levering. Na 16.00 iets besteld en de volgende dag al binnen! Lage verzendkosten.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie over de bestelling en levering
VerbeterpuntenNvt
graag etikettering op post label iets minderbgroot en met wat meer privacy wellicht; zonder voornaam dus alleen aanhef meneer of mevrouw en achternaam. .
Pluspunten
scherpe prijs, snelle levering