Ok

Ok

Betrouwbaar en netjes

Heb een kunstof verlengstuk voor een douchekop besteld. Bestel informatie en proces goed. Product snel en goed verpakt ontvangen en is zoals verwacht. Lekt tot nu toe nog niet. Geen beschrijving voor installatie. Zaten 2 soorten rubberen ringen bij en welke moet nu in welke situatie worden gebruikt? Iet wat aan de prijs, maar alles is duur tegenwoordig. Al met al raad ik de webshop aan.

Goede hulp bij bestellen

Ik had wat vragen of de douchestrip zou passen. Een medewerker heeft mij de juiste informatie gegeven. Super

Keurige service Binnen 1 dag in huis

Ik had besloten om mijn (nette) 15 jaar oude douchcabine te voorzien van nieuwe siliconenstrips. Het pakket heb ik snel mogen ontvangen maar helaas zat er een scheurtje in de doos waardoor er een zakje met eindstukjes uit de doos gevallen is. Na telefonisch contact werden deze meteen opgestuurd en heb deze de dag erop in de brievenbus mogen ontvangen. Bedankt voor de service.

snelle service

Goed product en snelle service

slecht

ik vond dat ik niet geloofwaardig ben behandeld .ik heb een paar keer een brief gestuurd ,er is niet gekeken toen ik mijn rekening opgestuurd heb of het klopte, maar ik kreeg het bericht dat het niet was besteld bij Welbie .daarna heb ik nog geprobeerd met er telf gesrek , en die mevr zei ik ga het utzoeken . wat blijkt alles klopten .dus ik was niet tevreden .met vr groet Ria Bongers

Veel assortiment,

Veel assortiment Duidelijke website Artikelen goed verpakt en op tijd bezorgd

Snel geholpen.

Op vrijdag 15.00 uur bestelling gedaan, andere dag voor 15.00 uur in huis.

Prima product, vragen beantwoord.

Voor de bestelling vragen gesteld over het product om zeker te weten of het past. Prima beantwoord. Alleen geen levering op de volgende dag, twee dagen later.

Prima, geen enkel punt van kritiek.

Prima !

Gekregen wat ik besteld had. En keurig op tijd.

Snel

Artikel was goed te vinden op de site

goed product goede prijs

goed product goede prijs

prima ervaring voor herhaling vatbaar

onderdelen op voorraad tegen een redelijk prijs ,op tijd verstuurd meteen gehandeld naar opdracht in zou zeggen prima hoor

Topp

Duidelijk, en snel geleverd

Een snelle kraanonderdelen levering via brievenbuspost.

Goede snelle levering

Reserve onderdeeltjes besteld, dus hele kleine bestelling. Geen probleem, en snel geleverd.

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen

Professioneel

snelle levering en informatie over de voortgang. Helaas verkeerd product besteld maar goede informatie over andere mogelijkheden.

Prima geregeld

Goede informatie, snelle levering.

Goed maar pakketje is nooit aangekomen

Keurig geholpen snelle reactie op mail en snel verstuurd naar pakket is nooit aangekomen waarschijnlijk fout bij post nl?

Topservice, topwinkel!

Heel goede ervaring. Ik had een sifon nodig en wilde daar een paar extra rubberen ringetjes bij bestellen, maar die stonden niet apart op de website. 's Avonds gemaild met de webshop hoe ik die extra ringetjes kon bestellen, de volgende ochtend hadden ze het geregeld en de dag daarna had ik m'n bestelling in huis. Zeker een aanrader.

Snel en goed

Het juiste product snel gevonden op de website, makkelijk besteld, en op tijd geleverd.

voortreffelijke informatie

Voor wie niet weet welk type Sphinx WC hij al 20 jaar heeft is het niet eenvoudig op Internet vervangende buffers voor de WC-bril te vinden. Veel bedrijven beperken hun informatie tot een foto van buffers en hooguit merk en type WC waarvoor die geschikt zijn. Maar geen maten. Op de site van Welbie daarentegen staan heel precies alle maten aangegeven: lengte hoogte, breedte, doorsnede en lengte van de pennen en hoever die uit elkaar staan. Kon zo vaststellen welke buffers voor mijn WC-bril geschikt waren. De prijs was ook nog eens lager dan bij de meeste andere bedrijven. Compliment!