Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Netjes en snel geleverd volgens afspraak
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Supersnelle levering
aangeven niet geschikt voor elk type wandcloset.
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Eenvoudige site , goede prijs , snelle levering , goed verpakt , beschrijving onderdelen goed . kortom goede zakenpartner .
Verbeterpuntenmeer onderdelen via webschop verkopen ( afvoer materialen )
Pluspunten
Zondagavond besteld, dinsdag in huis, dus dat is redelijk snel, goed verpakt
Verbeterpuntenduidelijkere omschrijving bijleveren, ik ben een leek en de uitleg die erbij zit is lastig voor een A-technische vrouw
Pluspunten
Snelle levering en correct
VerbeterpuntenHelaas niet. Het was top.
Pluspunten
duidelijke site, goede respons op vragen. snelle levering in goede verpakking. verschillende mogelijkheden om te betalen: kortom een specialist!
Verbeterpuntengeen ps. nazorg en garantie was niet nodig inmijn geval
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Op mijn vragen werden snel en correct gereageerd.
Pluspunten
De eerste keer dat wij iets besteld hebben bij Welbie. Zijn zeer verrast door de snelle en correcte afhandeling van onze bestelling, waarvoor dank.
Pluspunten
geweldige service, belletje en het is zo geregeld. Tot 2keer toe hier besteld en beide keren zeer tevreden. Vakmanschap heb ik geen kijk op
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs was zeer goed en levering was snel.
Pluspunten
snel geleverd. degelijk verpakt