niet geleverd wat gevraagd was

2 maal perlator 19 mm binnendraad besteld voor badkamer kranen. helaas 18 mm geleverd. terwijl op de doos gewoon 19 mm stond .

Goed advies en snelle bezorging

Telefonisch goed advies gekregen en het product is snel en netjes verpakt bezorgd. Zeer tevreden.

Gezocht en gevonden

Klein onderdeel nodig voor de drain van de douche. Bij Welbie op voorraad en snel geleverd.

ging perfect

paste perfect

Gg

Gg

goed geholpen voor de juiste keuze en vlotte leveringn

x

top

Conform beschrijving en snel verzonden

Ik zocht een specifieke koppeling, die niet in het assortiment van lokale bouwmarkten aanwezig is. Bij Welbie wel aanwezig en voor een goede prijs. Dezelfde dag verzonden. Top!

Super snel en efficiënt

Duidelijke en snelle en correcte service.

Prima! Snel geleverd en alles nou in orde

goed en snel geleverd.

verloopnippel besteld: goed product en snel geleverd.

Korrekt en snel

De bestelde spullen werden korrekt zoals aangeboden en zeer snel geleverd.

Tolle Abwicklung

Schnelle Bearbeitung, schneller Versand, genau richtig!

Moeilijk te verkrijgen onderdeel op voorraad

Werd laat bezorgd door Post NL maar uiteindelijk toch gekregen

Zeer goed geïnformeerd via de telefoon Goede uitleg En snel geleverd Top bedrijf

foutief geleverd

mijn levering gewisseld met een ander.

Uitstekend geholpen

Het spoel ventiel van ons toilet moest worden vervangen. Het is echter zo ingebouwd dat we niet konden zien welk type spoel mechanische we hebben. Op internet kon ik ook nergens het exact het juiste type spoel ventiel vinden. Op basis van foto’s en een paar keer heen en weer mailen, hebben ze ons het juiste type (vernieuwde) bodemventiel aangeraden.

Helemaal prima.

Goed product, betaalbaar en snelle levering, dik tevreden. Zag dat ik mijn single flush spoeling ook naar een duo flush om kan bouwen, handig!!

Prima geholpen

Goed advies, tijdige bezorging.

Goede info en snel geleverd

Vooraf juiste info gekregen over een onderdeel. Na levering bleek deze precies te passen. Snel geleverd.

Snel en zoals bestel

Eerste aankoop snel en als bestand Verzonden, zeer prettig contact